ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποιος έκλεψε την Τζίτζι στη Μύκονο;

Σάλο στη showbiz είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα ανάρτηση του super model Τζίτζι Χαντίντ για τις διακοπές της στη Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα απέτρεπε τους εκατομμύρια followers της στο Instagram, που ομολογουμένως πίνουν νερό στο όνομά της, να επισκεφθούν την Μύκονο μιας και η ίδια έπεσε θύμα ληστείας στην πρόσφατη επίσκεψή της στο νησί των ανέμων.

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται να ξαναπάω ποτέ. Δεν σας το συνιστώ (σ.σ.: τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού»

Και δε φθάνει αυτό… μετά το άγριο «κράξιμο», συνέχισε κατηγορώντας και την ΕΛ.ΑΣ για έλλειψη αστυνόμευσης, έλλειψη εκπαίδευσης κτλ γράφοντας: «Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές σε όσους πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να εκφράσω την άποψή μου για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους γι’ αυτή: με λήστεψαν μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποια υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή επιβολής του νόμου, πέρα από την ιδιωτική μου ασφάλεια».

Στο «παιχνίδι» είχε μπει και ο πατέρας Χαντίντ, όπου συγκεκριμένα, δήλωσε στην αμερικανική ιστοσελίδα ΤΜΖ: «Η Τζίτζι μου τηλεφώνησε από το αεροδρόμιο πριν απογειωθούν. Ηταν μία τραυματική εμπειρία. Τα κορίτσια ήταν έξω με τον σωματοφύλακά τους. Τις λήστεψαν. Κάποιος εισέβαλε στο σπίτι τους. Δόξα τω Θεό κανείς δεν τις τραυμάτισε».

Το διάσημο μοντέλο διασκεδάζει με την παρέα του σε πάρτυ που διοργάνωσαν σε βίλα του Αγίου Σώστη

Το ερώτημα είναι ένα: Ποιος τόλμησε και έκλεψε την Τζίτζι Χαντίντ στην Μύκονο;

Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει τα τελευταία 24ωρα τους συντάκτες του ΤΜΖ, της δημοφιλέστερης αμερικάνικης ιστοσελίδας για θέματα που αφορούν σελέμπριτι, με τους 20 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, γνωστό και για τις παχυλές αμοιβές που προσφέρει σε όποιον του δώσει μια καλή πληροφορία ή αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό από τη ζωή των διασήμων, ξεκινώντας από τις 5.000 δολάρια και φτάνοντας έως και τις 100.000 δολάρια ανάλογα με το περιεχόμενο και το όνομα του πρωταγωνιστή.

(Η βίλα που φιλοξενούσε το super model στη Μύκονο)

Η Μύκονος για την Τζίτζι δεν είναι άγνωστη. Την είχε επισκεφτεί και πέρυσι στις αρχές Ιουλίου, καθώς ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια του «Nammos Village». Τότε είχε αποδεχθεί πρόταση των συνιδιοκτητών του ομίλου Nammos Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ προκειμένου να κόψει έναντι αδρής αμοιβής την κορδέλα των εγκαινίων του εμπορικού.

Λέγεται μάλιστα ότι μαζί με την Εμιλι Ραταϊκόφσκι και την Κέιτ Μος είχαν εισπράξει συνολικά αμοιβές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ σε ένα event όπου μόνο οι αμοιβές των bloggers έφτασαν τις 400.000 ευρώ.

Τότε λοιπόν η Τζίτζι Χαντίντ δήλωνε συνεπαρμένη από τις ομορφιές του ελληνικού νησιού, εκφράζοντας δε σε φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει στη Μύκονο το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που έπραξε την τελευταία βδομάδα του φετινού Ιουλίου.

Μάλιστα επέλεξε να μείνει σε μία από τις ομορφότερες και πιο ακριβές βίλες του νησιού, η οποία ανήκει σε γνωστή οικογένεια αρχιτεκτόνων και κοστίζει για διαμονή μιας βδομάδας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 ευρώ την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου. Είναι χτισμένη σε ειδυλλιακό σημείο στον Αγιο Σώστη, διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, μια εντυπωσιακή πισίνα και κοιμίζει άνετα έως και 10 άτομα.

Αν και το τοπ μόντελ συνοδευόταν από σωματοφύλακα ο οποίος την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα -τα μεσημέρια στις μαγευτικές παραλίες και τα βράδια στα φημισμένα κλαμπ της Μυκόνου- προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί να υπάρχει φύλαξη και στη βίλα, κάτι που είθισται να ζητούν οι VIP τουρίστες έχοντας καλή πληροφόρηση για την έξαρση της εγκληματικότητας με τις συνεχείς κλοπές και ληστείες από συμμορίες αλλοδαπών που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ευκατάστατων παραθεριστών. «Σε αυτό φέρει μερίδιο ευθύνης ο concierge που την ανέλαβε στη Μύκονο», λένε με νόημα τοπικοί παράγοντες.

Η ανοιχτή μπαλκονόπορτα

Σύμφωνα λοιπόν με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το περιστατικό της κλοπής κοσμημάτων και αξεσουάρ της Χαντίντ, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 103.000 ευρώ, συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Αυγούστου, όταν εκείνη μαζί με την παρέα της και τον σωματοφύλακά της διασκέδαζε σε πριβέ κλαμπ του νησιού.

Την κλοπή των προσωπικών της αντικειμένων διαπίστωσε η ίδια την επόμενη μέρα χωρίς όμως να προβεί σε επώνυμη καταγγελία στο Α.Τ. Μυκόνου, κάτι που έπραξε ένας Αμερικάνος φίλος της έπειτα από δική της παράκληση. Προφανώς η ίδια ήθελε να αποφύγει την ταλαιπωρία και τα διαδικαστικά με την Αστυνομία και να συνεχίσει ανενόχλητη της διακοπές της.

Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν ότι το θύμα της κλοπής ήταν το διάσημο μοντέλο πήγαν στη βίλα και πραγματοποίησαν, ως όφειλαν, εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Ωστόσο φτάνοντας εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στη μεταλλική μπαλκονόπορτα του πάνω ορόφου, εκεί δηλαδή όπου το μοντέλο φέρεται να είχε αφήσει εκτεθειμένα πάνω σε ένα τραπέζι τις τσάντες και τα κοσμήματά της, με αποτέλεσμα οι υποψίες να πέσουν παντού και, κυρίως, σε όσους είχαν πρόσβαση στη βίλα, δηλαδή σε άτομα του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση και καθαριότητα της πολυτελέστατης έπαυλης, ενδεχομένως και σε πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος που βρίσκονταν μαζί της στη Μύκονο εκείνη την περίοδο. Οι κλέφτες πιθανόν να εκμεταλλεύτηκαν το ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή.

Εντύπωση προκαλεί και το ότι η Χαντίντ επέλεξε να κάνει γνωστό το δυσάρεστο συμβάν όχι την ίδια ημέρα, ούτε την επόμενη ή τη μεθεπόμενη αλλά δέκα ημέρες μετά, άγνωστο γιατί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact