ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποιος Έλληνας ηθοποιός έχει βγάλει σ’ ένα μήνα 60.000 ευρώ;

Ονειρεύεται να πραγματοποιήσει τους στόχους του, απέχει ακόμη από τη λογική του να δημιουργήσει οικογένεια και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι προκαλεί με την πολυτελή ζωή που προβάλλει. Ο Μάνος Γαβράς αποκαλύπτει τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει.

Υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται πώς καταφέρνεις και ζεις στην Αμερική, καθώς μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζεις στα social media προβάλλεις μια αρκετά κοσμική και πολυτελή ζωή. Έχεις αποκτήσεις τόσα πολλά χρήματα; «Όχι. Δεν έχω αποκτήσει τόσα χρήματα. Ελπίζω να συμβεί για να μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί το να είμαι δίπλα σε όσους αγαπώ μου δίνει μεγάλη χαρά. Πάρα πολλές φορές η εικόνα που έχουμε για έναν άνθρωπο απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση. Η παρουσία μου, π.χ. σε κάποια υπερπολυτελή σπίτια ή σε ένα learjet σχετίζεται κυρίως με κάποια events όπου είμαι καλεσμένος. Στα τέλη του μήνα πάλι, θα παρευρεθώ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για λίγες μέρες, όπου όλα είναι πληρωμένα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι σε όλες τις περιπτώσεις καλύπτω εγώ τα έξοδά μου ή επειδή αναρτώ μια φωτογραφία είναι από διακοπές».

Εκπέμπεις πάντως την εικόνα του ανθρώπου που βγάζει περισσότερα από πενήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα. «Όχι. Σε καμία περίπτωση. Εύχομαι να το καταφέρω. Εξάλλου η δουλειά μας είναι ασταθής. Έχει τύχει να μου έρθουν μαζεμένα χρήματα, όπως επίσης και να μην έχω καθόλου έσοδα για ένα μεγάλο διάστημα. Τις περιόδους επομένως που δεν εισπράττεις χρήματα από πουθενά, αναγκαστικά καταναλώνεις από το backup που έχεις δημιουργήσει».

Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει σε ένα μήνα; «Εξήντα χιλιάδες ευρώ. Όταν όμως δουλεύεις στην παραγωγή μιας ταινίας, δεν πληρώνεσαι μεροκάματο. Μπορεί για μεγάλο διάστημα να εργάζεσαι χωρίς άμεσο οικονομικό αντίκρισμα και έπειτα να σου έρθουν πολλά χρήματα μαζεμένα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έκλεισε η ταινία μέσα σε είκοσι μέρες, δούλεψες αντίστοιχα και τόσο λίγο χρόνο. Το συγκεκριμένο ποσό ήρθε σχετικά εύκολα και γρήγορα. Έπειτα για καιρό ζούσα με αυτά τα χρήματα.» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!

manosgavras

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact