ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποιος ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό του μπροστά στο γιο του

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσία του 17χρονου γιου του, παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, ένα νεαρό μοντέλο, ο Φώτης Σπύρος, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά Δύο Ξένοι.

«Ο γάμος δεν θα γίνει γιατί έγινε! Απλά επειδή πήρε πολλή δημοσιότητα η σχέση μου, θέλω λίγο να το ζήσω χωρίς να δίνω δικαιώματα και επιπλέον δημοσιότητα γιατί δεν το έκανα ποτέ γι’ αυτόν τον λόγο. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης διακριτικά και αθόρυβα. Όταν εγώ αποφασίσω, θα τα δείτε όλα. Έγινε πριν από λίγες μέρες», λέει, στην εφημερίδα Freddo, ο ηθοποιός.

Όπως έχει γράψει το star.gr, τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο Φώτης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας κάνοντας γνωστή την ομοφυλοφιλική του σχέση. «Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλη την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή», ήταν τα λόγια του ηθοποιού, ο οποίος δεν δίστασε επίσης να παραδεχθεί πως, λόγω των σεξουαλικών του επιλογών, οι σχέσεις του με τους γονείς του έχουν παγώσει.

Μιλώντας για το γάμο του, ο ηθοποιός, που προ μηνών αποκάλυψε και ότι έχει παιδί, αναφέρει: «εννοείται ότι ο γιος μου ήταν στο γάμο! Οι πραγματικοί μου φίλοι ήταν εκεί και ήταν υπερήφανοι για μένα και το σύντροφό μου».

«Ο γιος μου ο Βασίλης είναι 17 ετών και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα γενικότερα με τη στάση ζωής μου, όπως και όλη η γενιά η καινούργια δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη ζωή μου. Φυσικά και η Γιάννα, η γυναίκα με την οποία έχω αποκτήσει τον Βασίλη, από την πρώτη μέρα ξέρει τα πάντα για μένα και τη σχέση μου. Είναι μια υπέροχη γυναίκα, την αγαπάω, με αγαπάει, χαίρεται για μένα και πάντα θα είναι δίπλα μου», καταλήγει ο Φώτης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact