ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Pokemon GO: Όλα τα απίθανα κόλπα που πρέπει να ξέρετε!

11. Γύρνα την Pokeball

Αν προσπαθείς να πιάσεις ένα πιο δυνατό Πόκεμον, κάνε την pokeball σου να στριφογυρίσει. Κάνε κύκλο με το δάχτυλο σου μέχρι να την δεις να σπινιάρει και ρίξε τη στο στόχο. Ίσως να είναι λίγο δύσκολο να σημαδέψεις, αλλά θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα αν το πετύχεις.

12. Βρες πράγματα που ήδη έχεις

Με το να μαζεύεις τα ίδια stuff και items μπορείς να εξελίξεις τα Pokemon σου και ταυτόχρονα να κερδίσεις XP από αυτές τις μετατροπές που θα έχεις κάνει. Άρα, ό,τι κι αν βρίσκεις, θα πρέπει να το μαζεύεις.

13. Πώς να πιάσεις πιο σπάνια Pokemon

Το να πιάσεις ένα συνηθισμένο Pokemon είναι σχετικά εύκολο, κάνεις το κολπάκι με τον αντίχειρα και είσαι ΟΚ. Όταν συναντήσεις όμως ένα πιο σπάνιο θα δεις ότι δεν είναι τόσο απλό. Βλέπεις ένα κύκλο που υπάρχει γύρω από το Pokemon; Θεωρητικά όσο πιο μικρός είναι τόσο το καλύτερο. Πρέπει ουσιαστικά να πετάξεις την pokeball τη στιγμή που είναι πιο μικρός!

14. Μην απελπίζεστε με τα διπλά Pokemon

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η εμφάνιση των Pokemon είναι εντελώς τυχαία στο παιχνίδι Pokemon Go και εξαρτάται από την ώρα της ημέρας, την τοποθεσία, από τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος και πολλά άλλα. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να σας δοθεί η ευκαιρία να συλλάβετε περισσότερα από ένα Pokemon του ίδιου τύπου. Μην λυπηθείτε να ξοδέψετε μία Pokeball για να αιχμαλωτίσετε ένα διπλό Pokemon. Τα επιπλέον πλασματάκια μπορείτε να τα διαπραγματευτείτε με τον καθηγητή Willow και να τα ανταλλάξετε με καραμέλες, οι οποίες με τη σειρά τους, βοηθούν στην αύξηση των στατιστικών των καλύτερων Pokemon και στην εξέλιξή τους.

15. Υπεράσπιση Γυμναστηρίων

Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 5 (Level 5) τότε αρχίζει το πραγματικό Pokemon Go. Είστε σε θέση να αρχίσετε να κερδίζετε μετρητά – Pokecoins – από το παιχνίδι, με το να ενταχθείτε σε μία από τις τρεις ομάδες (Valor, Mystic ή Instinct) και να κατακτήσετε ή να υπερασπιστείτε Γυμναστήρια. Άλλοι εκπαιδευτές έχουν ήδη αφήσει μερικά από τα καλύτερα Pokemon για να υπερασπιστούν κάποιο Γυμναστήριο.

Extra tip: Επειδή το παιχνίδι “τρώει” πολύ (πολύ όμως) μπαταρία, φρόντισε να έχεις ένα powerbank μαζί σου όταν είσαι έξω!

newsbomb.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact