ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύ “σκληρή” για να πεθάνει η Σπάρτη!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στη βάση της η ΑΕ Σπάρτη, μετά το 2-2 στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά.

Η «Βασίλισσα» άντεξε στην πίεση στων Κρητικών και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε και πέτυχε δυο γκολ ενώ στο φινάλε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό.

Δεν… έφταναν τα γκολ του Σταματή

Οι Κρητικοί αιφνιδίασαν τους Λάκωνες και πήραν προβάδισμα με τη συμπλήρωση δυο λεπτών αγώνα! Ο Σταματής μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και με οργανωμένες επιθέσεις προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Τελικά τα κατάφεραν στο 26′ με τον Μπουνττόπουλο. Μετά από μια στιγμή αδράνειας της γηπεδούχου ομάδας, ο έμπειρος άσος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο ΑΟ Χανιά όμως πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 37′ με γκολ-ψαλιδάκι του Σταματή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου.

Ξανά στο… κόλπο με Λώττα

Η απόφαση του Σωτήρη Αντωνίου να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Λώττα έδωσε ταχύτητα στην ΑΕ Σπάρτη που έκανε πιο αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ. Στο 80′ μάλιστα ο εκ των νεαποκτηθέντων της «Βασίλισσας» έφερε ξανά το ματς στα ίσα με το παρθενικό τέρμα που σημείωσε. Τρία λεπτά πριν το φινάλε η ΑΕ Σπάρτη ήταν μια ανάσα από την ολική ανατροπή, όταν ο Ηλιόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Καρτσαμπάς, που είχε προωθηθεί, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να γράψει το 3-2, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μοιραστούν στο τέλος από ένα βαθμό.

ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Ντούμος (61′ Γεωργακόπουλος), Αποστολόπουλος, Τσουκάνης, Βαρούχας (77′ Βανκεβάι), Σταματής.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης (46′ Λώττας), Γιαννίτσης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος (46′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Ροβίθης (77′ Kαρτσαμπάς), Μουζακίτης, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact