ΔΙΑΦΟΡΑ

Πως μπορούμε να εντοπίσουμε τις κρυφές κάμερες

Ο πρόεδρος του «Internet Now», Νίκος Βασιλάκος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις κρυφές κάμερες και έδωσε οδηγίες προστασίας.

Με αφορμή το περιστατικό στα Βριλήσσια με τις κρυφές κάμερες ο κ. Βασιλάκος εξήγησε το πώς μπορούμε να προστατευθούμε από κρυφές κάμερες.

«Μπορούμε να προστατευθούμε. Η πιο απλή συμβουλή είναι η πολύ καλή καθαριότητα στον χώρο. Αν καθαρίσεις πολύ καλά και όλες τις πλευρές η κάμερα θα βρεθεί στα ακροδάχτυλά σου. Είναι στοιχεία με φυσική υπόσταση. Όταν μπαίνεις σε χώρο που δεν είναι δικός σου πρέπει να παρατηρήσεις πολύ καλά κάποια στοιχεία», είπε αρχικά.

«Ο άνθρωπος αυτός απ΄ τα Βριλήσσια, είχε ανάγκη να παράγει πρωτογενές περιεχόμενο. Πληρώνεται πάρα πολύ ακριβά το ερασιτεχνικό βίντεο ενός ανθρώπου που κάνει μπάνιο κάποιος γυμνός. Είχα την τιμή να εκπαιδεύσω τους πρώτους ανθρώπους που μετά αποτέλεσαν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από στοιχεία της δικογραφίας και της ανάκρισης, έγινε ανταλλαγή με στικάκια. Οπότε το μυαλό κάποιου εύλογα πάει ότι μπορεί να έγινε κάποια διακίνηση», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλάκος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact