ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι αυτή η βδομάδα για κάθε ζώδιο

Παρθένος
Λίγο πιο εσωστρεφείς και αποκομμένους από κόσμο και φασαρία σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια αναγκαία έξοδα σάς βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και σας βάζουν σε ανήσυχες σκέψεις. Οι γεννημένοι τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου, είστε εσείς που θα νιώσετε πρώτοι το θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και θα έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις. Η Πανσέληνος από τον Ζυγό θα βοηθήσει από βδομάδα να τακτοποιήσετε λίγο τα οικονομικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας δώσει και μια μικρή, είτε ηθική είτε υλική, βοήθεια.

Ζυγός
Μέσα σε κόσμο και ευχάριστες παρέες σάς βρίσκει η εβδομάδα στις πρώτες μέρες της, όμως, τη δύστροπη Πέμπτη προσέχετε οικονομικές συναλλαγές. Τις μέρες αυτές η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, περνά στον Ταύρο και μέχρι τις 24/4ου υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ ξεκινά και ένα πολύ καλό διάστημα για τη διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων. Παράλληλα, θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, κτητικοί και καχύποπτοι με τους συντρόφους σας. Η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας το ζώδιο και αυξάνει την επιθυμία σας να θέσετε ακόμα υψηλότερους στόχους.

Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με εσάς προσανατολισμένους σε επαγγελματικούς κυρίως στόχους και φιλόδοξα σχέδια κάθε μορφής. Η Αφροδίτη που περνά απέναντί σας στον Ταύρο μέχρι τις 24/4ου σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας, ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συντροφικότητας. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον χώρο του Ζυγού θα σας κλείσει πρόσκαιρα στον εαυτό και θα σας κάνει πιο νοσταλγικούς και ονειροπόλους απ’ ό,τι συνήθως.

Τοξότης
Πολύ χαρούμενους, ανεβασμένους και με ταξιδιάρικη διάθεση σάς βρίσκει η εβδομάδα που μεταφέρει ευχάριστα μηνύματα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 24/4ου θα φέρει ένα διάστημα απόλυτα ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας και η αναγνώριση του κόσμου σχετικά με τη δουλειά σας θα σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσετε. Παράλληλα, είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε είτε με την αισθητική του επαγγελματικού χώρου είτε με την υγεία σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό σάς βάζει σε νέους κύκλους γνωριμιών.

Αιγόκερως
Μυστικοπαθείς και καχύποπτοι ξεκινάτε την εβδομάδα, αλλά από την Τετάρτη αλλάζει η διάθεση σας προς το καλύτερο. Την Πέμπτη που είναι και η μόνη δύσκολη μέρα του 7ημέρου, αποφύγετε περιττά έξοδα και μη λέτε σε όλα ναι. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 24/4ου θα δώσει ένα πολύ καλό και γόνιμο διάστημα για τα συναισθηματικά σας. Οι μεγαλύτεροι έχετε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας, ενώ οι μόνοι εκμεταλλευτείτε αυτό το πέρασμα που μπορεί να φέρει ακόμα και μια πολύ καλή γνωριμία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact