ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι αυτή η βδομάδα για κάθε ζώδιο

Κριός
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει αισιόδοξους και κεφάτους, καθώς θα καταπιάνεστε μόνο με ό,τι σας ανεβάζει. Την Πέμπτη, κάποιο απρόσμενο έξοδο πιθανόν να σας τσιτώσει, ενώ από το Σάββατο και μέχρι τις 24/4ου το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα κάνει πιο συνετή την οικονομική σας διαχείριση και πιθανόν να σας φέρει και κάποιες μικρές αποδόσεις. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό θα αυξήσει την ανάγκη σας για συντροφικότητα, συνύπαρξη κι αυτό θα σας κάνει συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα του συντρόφου ή των συνεργατών.

Ταύρος
Απολαμβάνοντας το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα και βρίσκοντας λύσεις σε θέματα σπιτιού ξεκινά η εβδομάδα, για να φτάσουμε μέχρι την Πέμπτη όπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί τόσο στον χώρο εργασίας όσο και με την υγεία σας. Το Σάββατο έχουμε το πολύ καλό πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο που θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας και θα δώσει συναισθηματικά ή υλικά κέρδη. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό θα δώσει μια ώθηση στα επαγγελματικά σας, ενώ ασχολία μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσάς.

Δίδυμοι
Με ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις ξεκινά η εβδομάδα για εσάς, για να φτάσουμε στη δύσκολη Πέμπτη που θα πρέπει να προσέχετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε παρεμβάσεις τρίτων σε αυτά γιατί θα λειτουργήσουν διασπαστικά σε σχέσεις σας. Η Αφροδίτη την εβδομάδα αυτήν περνά στον Ταύρο και μέχρι τις 24/4ου θα φροντίσει να καθησυχάσει ανησυχίες σας και να γαληνέψει τον ψυχισμό σας, ενώ η Πανσέληνος του Σαββάτου από τον Ζυγό θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους ανθρώπους της καρδία σας.

Καρκίνος
Κάνοντας οικονομικούς προϋπολογισμούς και τακτοποιώντας εκκρεμότητες ξεκινά η εβδομάδα σας, ενώ την δύσκολη Πέμπτη προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο, γιατί θα μπορούσαν να επιφέρουν σοβαρές διασπάσεις. Η Αφροδίτη από το Σάββατο και μέχρι τις 24/4ου περνά στον Ταύρο βάζοντάς σας σε νέους κύκλους γνωριμιών με ανθρώπους που για κάποιο λόγο θα νιώσετε σαν οικογένεια. Η πανσέληνος του Σαββάτου θα αυξήσει την επιθυμία σας να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια και στις ανάγκες που μπορεί να έχει το σπίτι σας, ενώ και εσείς οι ίδιοι θα επιζητάτε την ηρεμία.

Λέων
Με πολύ ανεβασμένη διάθεση σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο που ήσασταν λίγο πιο πεσμένοι. Την δύσκολη Πέμπτη προσπαθήστε να ελέγξετε τη σπασμωδικότητα τόσο του λόγου σας όσο και των κινήσεών σας, προκειμένου να αποφύγετε είτε ατυχήματα, είτε διασπάσεις είτε κόντρες με ανωτέρους κάθε μορφής. Η πανσέληνος που γίνεται στον Ζυγό το Σάββατο θα σας δώσει πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με πιο μακρινούς συγγενείς που για κάποιο λόγο έχετε χαθεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact