ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα του Καραμανλή! Φωτογραφίες

Ηταν μια βάφτιση όπου οι νονοί ήταν εκείνοι που κέρδισαν σχεδόν όλα τα φλας και όχι ο νεοφώτιστος!

Και πώς αλλιώς, αφού μιλάμε για τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού και τα παιδιά της! Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Φλώρινα για να βαφτίσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου τον μικρό Κωνσταντίνο, γιο του προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Κέλλης, Αθανάσιου Τάσκα.

Όμως δεν ήταν η μόνη που έβαλε λάδι στον μικρό Κωνσταντίνο. Μαζί της και τα δίδυμά της, ο Αλέξανδρος και η Αμαλία, που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση, ενώ δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της μητέρας τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έφτασε λίγο πριν από τη λήξη του Μυστηρίου, καθώς βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και αναχώρησε για τη Φλώρινα μετά το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

Εκείνος δεν έκρυψε την ικανοποίηση αλλά και τη συγκίνησή του βλέποντας τα δυο του παιδιά να γίνονται νονοί του μικρού που έχει το ίδιο όνομα με εκείνον. Πάντα άξιοι!

www.markos.tv

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact