ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Power of Love: Ζένια, Λένια, Ρένια και η προτίμηση στους ποδοσφαιριστές

Είναι η τριάδα φωτιά του φετινού Power of Love, αφού είναι κολλητές φίλες και πρωταγωνιστούν στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Η Λένια, η Ζένια και η Ρένια μπορεί να ακούγονται σαν ανέκδοτο ή σαν ηρωίδες κόμικ (π.χ. Χιούι, Λιούι, Ντιούι, τα ανιψάκια του Ντόναλντ Ντακ), όμως είναι εντυπωσιακές κοπέλες και έχουν κάτι που τις ενώνει: έχουν… έφεση στους ποδοσφαιριστές.

Ας ξεκινήσουμε με τη Λένια, η οποία είναι γνωστό ότι πριν το παιχνίδι είχε σχέση με ποδοσφαιριστή από τις Κυκλάδες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ρεγκινίδη που αγωνίζεται σε ομάδα της Νάξου, τον ΑΜΣ Φιλωτίου, και έχει ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με την παίκτρια του Power of Love. Δεν γνωρίζουμε αν είναι ακόμα μαζί, αλλά σίγουρα είχαν σχέση πριν μπει η Λένια Πολυχρονοπούλου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η φίλη της, Ρένια, έχει σχέση με τον Αντώνη ο οποίος βέβαια αποχώρησε από το Power of Love, όμως μάλλον θα επιστρέψει δριμύτερος.

Ωστόσο έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο νέος παίκτης, Βασίλης Σαντριάς, είναι πρώην σύντροφός της, παρότι και η ίδια και ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποστηρίζουν ότι είναι απλώς γνωστοί από πριν. Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι είχαν σχέση για αρκετούς μήνες και ότι τα likes μεταξύ τους είναι άπειρα.

Άλλωστε είναι τυχαίο ότι το πρώτο άτομο που κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο με την είσοδό του ο Bill ήταν η Ρένια; Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η αμηχανία είναι ολοφάνερη…

Και τέλος περνάμε στη Ζένια, για την οποία δεν έχουμε προς το παρόν κάτι χειροπιαστό να σας δείξουμε όσον αφορά αποδείξεις ότι έχει έφεση σε ποδοσφαιριστές, πέρα από το ότι η ίδια έχει παραδεχθεί στο παιχνίδι ότι κάποιος πρώην της είναι ποδοσφαιριστής.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact