ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Power Pass: Πότε οι πληρωμές – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2

Άμεσα αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές για το power pass, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όπως αναφέρει το ethnos.gr μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει (και έως τις 15 Ιουλίου) θα ξεκινήσουν οι σχετικές πιστώσεις.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου, η κυβέρνηση βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της επεξεργασίας των διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές για την επιδότηση ρεύματος και ως εκ τούτου οι πληρωμές θα γίνουν «άμεσα». Παράλληλα το επόμενο διάστημα θα ανοίξει και η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές, ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής, διακρίνεται για την προσήλωσή του στη θεσμικότητα και τη συνέπεια λόγων και πράξεων, οι οποίες είναι βασικές προϋποθέσεις μιας σύγχρονης Δημοκρατίας.

Στη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας απέδειξε, εν μέσω τεράστιων κρίσεων, ότι πυξίδα της πολιτικής του είναι η σταθερότητα, ώστε οι Έλληνες πολίτες, αλλά και οι ξένοι επενδυτές να είναι σίγουροι και να μπορούν να σχεδιάζουν τη ζωή τους και τις δράσεις τους χωρίς απρόοπτα.

Με αυτές τις πολιτικές αρχές, ο Πρωθυπουργός, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να γίνεται λόγος για πρόωρες εκλογές, κατέστησε σαφές ότι η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της. Ταυτόχρονα επειδή και ο Πρωθυπουργός, αλλά και όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες γνωρίζουν άριστα τον παλαιοκομματισμό και τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε παράλληλα ότι το αρνητικό στοιχείο του επόμενου διαστήματος είναι ότι θα έχουμε έντονη τοξικότητα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ με ύβρεις, με διαστρεβλώσεις και με ψέματα.

Κατέστησε, ταυτόχρονα σαφές ο Πρωθυπουργός ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να παίξει στο ταμπλό της έντασης, της πόλωσης και του διχασμού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact