ΖΩΔΙΑ

Τι θα πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο το 2019

Το 2019, όπως και οι προηγούμενες χρονιές, έχει τα καλά και τα κακά της. Βέβαια, δεν θα έχει καμία σχέση με το πραγματικά δύσκολο 2018, κατά τη διάρκεια του οποίου τα περισσότερα ζώδια έδειξαν να βιάζονται να αφήσουν πίσω τους.

Αν και οι αστρολόγοι προβλέπουν ότι το 2019 θα είναι μια πιο εύκολη χρονιά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν εμπόδια και προκλήσεις.

Ας δούμε τι προκλήσεις θα έχει κάθε ζώδιο:

Κριός Το ζώδιο που αγαπά την ανεξαρτησία θα χρειαστεί να κάνει συμβιβασμούς και να αφήσει τις συγκρούσεις στην άκρη. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι η επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική θέλει υπομονή.

Ταύρος Ως Ταύροι αγαπάτε τη ρουτίνα και τη σταθερότητα, ωστόσο, φέτος, ίσως πρέπει να αλλάξετε πορεία. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν να δοκιμάσετε νέα πράγματα και θα είναι έξω από τα νερά σας. Ακόμη και αν αποτύχετε θα ξέρετε πως τουλάχιστον προσπαθήσατε.

Δίδυμοι Το 2019 μπορεί να σας οδηγήσει στη δέσμευση και γιατί όχι στον γάμο. Σε αυτό, βέβαια, που θα πρέπει να επικεντρωθείτε είναι στην φροντίδα των γύρω σας. Ως Δίδυμοι αγαπάτε την επικοινωνία, ωστόσο, αυτό που δεν μπορείτε είναι να χαρίσετε τον εαυτό σας σε κάποιον άλλο. Φέτος, θα χρειαστεί να το δοκιμάσετε.

Καρκίνος Για τον Καρκίνο η οικογένεια και οι φίλοι του είναι η γλυκιά αγκαλιά που χρειάζεται, όταν δεν νιώθει ασφάλεια. Φέτος, οι σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους πιθανόν να διαταραχθούν και από ασφαλή φωλιά να γίνουν πεδίο έντασης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις διαφωνίες και να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να αποβάλλετε την ένταση.

Λέων Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η επαγγελματική σας ζωή διαταράσσεται είτε από τις βλέψεις ενός συναδέλφου, είτε από διαφωνίες με κάποιον συνεργάτη σας. Η αστάθεια που θα υπάρξει θα φέρει δύσκολες ημέρες, ωστόσο, μην πτοηθείτε και δείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Κρατήστε επιφυλακτική στάση και το μυαλό σας ανοικτό σε νέες ευκαιρίες.

Παρθένος Η φετινή χρονιά, ίσως, σας αποκαλύψει ότι οι φίλοι σας δεν είναι αυτό που θέλετε. Μπορεί να δείτε ορισμένους να σας εξαπατούν με αποτέλεσμα να χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Δεν είναι λάθος τους διώξετε από τη ζωή σας ακόμη και αν τους γνωρίζετε χρόνια.

Ζυγός Είστε γνωστοί για την αναβλητικότητά σας γι’ αυτό φέτος θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Φέτος χρειάζεται να μάθετε να επικεντρώνεστε σε ένα πράγμα τη φορά, σε περίπτωση που μπείτε στη διαδικασία να μάθετε και κάτι καινούργιο, όπως μια γλώσσα. Η χρονιά είναι πολλή δημιουργική μην την αφήσετε να πάει χαμένη, κάνοντας 100 δραστηριότητες.

Σκορπιός Ενώ το 2019 είναι ένα εξαιρετικό έτος για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να αισθανθείτε δυσαρεστημένοι από αυτό που κάνετε, ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσετε, καθώς έτσι θα κατακτήσετε αυτό που αναζητάτε. Κρατήστε τα μάτια στον στόχο σας και όλα θα γίνουν.

Τοξότης Το σύμπαν φέτος θέλει να πετύχετε μιας και η γοητεία σας και το ταλέντο σας λάμπουν. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι μην καβαλήσετε το καλάμι και ξεφύγετε από τους στόχους σας. Μέσα σε όλη την προσπάθειά σας, διατηρήστε τις ισορροπίες και κρατήστε επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αιγόκερως Αφήστε τα κουτάκια και αφεθείτε, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Δεν είναι κακό να εμπιστεύεστε όσους σας πλησιάζουν και ζητούν να μπουν στη ζωή σας και να γίνουν κομμάτι της. Ο έρωτας μεταξύ άλλων θέλει τους δύο ανθρώπους να μοιράζονται στιγμές, χωρίς περιορισμούς.

Υδροχόος Μεγάλες προκλήσεις σας περιμένουν φέτος και πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς θα ζήσετε στιγμές αστάθειας. Για να περιορίσετε το στρες προσπαθήστε να βρίσκεστε όσο πιο συχνά μπορείτε με ανθρώπους που σας αγαπούν, να βγαίνετε, να κάνετε βόλτες και ό,τι σας ευχαριστεί. Βρείτε τις πηγές αγάπης και υποστήριξης προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις.

Ιχθείς Εχετε δουλέψει σκληρά για να κατακτήσετε όσα επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας, ωστόσο, έχετε τον νου σας στα χρήματά σας. Τα έξοδά σας δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα έσοδά σας για να υπάρξει ισορροπία και να μπορείτε να βγάζετε τον μήνα σας. Καλό θα ήταν να φτιάχνετε μια λίστα και να έχετε εικόνα των οικονομικών σας.

iefimerida.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact