ΚΑΙΡΟΣ

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο- Κύμα κακοκαιρίας από την Δευτέρα

Θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο η αστάθεια στο Ιόνιο αλλά και στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας ενώ τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις.

Μεταβολή του καιρού αναμένουμε από την Δευτέρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες φαινόμενα που κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά θα έχουν και έντονο χαρακτήρα .

Το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη θα είναι βροχερό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τους βοριάδες να παρουσιάζουν εκ νέου ενίσχυση φτάνοντας στο Αιγαίο ακόμα και τα 7 Beaufort. Η θερμοκρασία την Δευτέρα στα δυτικά και βόρεια και την Τρίτη στα ανατολικά θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 13.9.14

Αραιές νεφώσεις αναμένουμε το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στο Ιόνιο και σε ορεινές ,κυρίως,περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στα Βόρεια τους 28 βαθμούς Κελσίου στα Κεντρικά τους 30 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 31 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact