ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην Μουσουλμάνος Αποκαλύπτει την Αλήθεια για το Ισλάμ – «ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΙΚΡΑ!»

Μετά από όλα αυτά πήρε τη απόφαση να στείλει μια προσωπική επιστολή στην Γερμανίδα Καγκελάριο κυρία Μέρκελ αναφερόμενος στις δηλώσεις της ότι το Ισλαμ είναι μέρος της Γερμανίας, αλλά και στην πολιτική της για το ζήτημα των Λαθρό μουσουλμάνων που κατακλύζουν την Ευρώπη.

m4

«Με εκτίμηση κύρια Madame καγκελάριος:
Είστε η καγκελάριος όλων των πολιτών που ζουν στη Γερμανία και φυσικά η καγκελάριος και των μουσουλμάνων. Αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να ισχυριζεστε ότι το Ισλάμ ανήκει στην Γερμανία.

Δεν είναι η δουλειά ενός πολιτικού να αποκαταστήσει ή να αξιολογήσει μια θρησκεία. Οι πολιτικοί υπάρχουν για τους ανθρώπους, όχι για να διαφεντεύουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων αυτών. Πριν κάνετε δημοσίως αυτή την δήλωση ήσασταν υποχρεωμένη να εξηγήσετε στους πολίτες αυτής της χώρας τι είναι στην πραγματικότητα το Ισλάμ, είτε δεν ξέρετε τι είναι το Ισλάμ και ανεπιφύλακτα κάνατε αυτή την δήλωση, ή ξέρετε και σκοπίμως εξαπατάτε τους πολίτες σας σε αυτή την χώρα για να καλύψετε το λαθρεμπόριο πετρελαίου από Σουηδική Αραβία, Τουρκία και Τζιχαντιστές, ώστε να μην θυμώσει και ο Τούρκος εμπορικός εταίρος μας.

Κάνετε λάθος που μας εξαπατάτε. Δείχνετε εύνοια στους μουσουλμάνους με την δήλωση σας αυτή που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια για την πλειοψηφία των Γερμανών που βλέπουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Αλλά όχι μόνο αυτοί τα βλέπουν διαφορετικά, αλλά και πολλοί Γερμανοί μουσουλμάνοι και πρώην μουσουλμάνοι, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους για να έρθουν σε αυτή την ανοιχτή, ελεύθερη κοινωνία την οποία σήμερα η πολιτικη σας προχωρεί στην καταστροφή της με ανοησίες όπως για πολιτική ορθότητα και για παγκοσμιοποίηση.

Εσείς οι πολιτικοί καταστρέφετε την ειρήνη και πετυχαίνεται ακόμα οι άνθρωποι να γίνονται εχθροί ο ένας με στον άλλο. Προχωρείτε στην μείωση βασικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη και επιταχύνετε την αναγκαστική υποταγή σε ένα αυταρχικό ισλαμικό πρότυπο.

Προσέξτε ! Το να κατεβάζεται Σταύρους από εκκλησιές γιατί ενοχλούν τους μουσουλμάνους και να αλλάζεται την ονομασία σε χριστιανικές γιορτές,για να μην πληγώσετε πάλι τους μουσουλμάνος, σίγουρα δεν είναι λύση και ούτε θα φερει θετικά αποτελέσματα.

Κυρία Μέρκελ για όλα αυτά θα μετανιώσετε πικρά!».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact