ΕΛΛΑΔΑ

Προκαλεί ο Αλβανός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα!

Οργή και σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 26χρονο Αλβανό που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη χωρίς βοήθεια την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες προτού παραδοθεί στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, μίλησε σε δημοσιογράφους και έδωσε την δική του εκδοχή για το ατύχημα.

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε», δήλωσε στο Live News και πρόσθεσε: «Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που πήγαινα» είπε και πρόσθεσε ότι εγκατέλειψε το κορίτσι και προσπάθησε να εξαφανιστεί γιατί φοβήθηκε ότι θα τον απελάσουν από τη χώρα: «Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν».

Κι ενώ αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι αφού χτύπησε το κορίτσι, έκανε αναστροφή και πέρασε ξανά από πάνω της, ο ίδιος υποστήριξε: «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένο, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί».

«Ζητάω μία συγγνώμη από τους γονείς της, δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στον δρόμο, κανένας δεν θέλει κάποιον να πατήσει. Πήρα και την αστυνομία τηλέφωνο, τους είπα ότι θα πάω να παραδοθώ, τώρα σε λίγα λεπτάκια θα πάω να παραδοθώ και θα δούμε» δήλωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Παρασκευάς Σπυράτος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο φόβος του πελάτη του να μην απελαθεί «καθώς δεν διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα», ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε στην άσφαλτο το κορίτσι: «Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα τροχαίο ατύχημα εξ αμελείας, δεν είχε δόλο, δεν γνώριζε την κοπέλα, δεν είχε καμία σχέση μαζί της».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι η νεαρή προσπάθησε να περάσει στο αντίθετο ρεύμα στην περιοχή της Καμάρας στην οδό Εγνατία, «ενώ στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση πεζών». «Δεν υπάρχει καμία καταγραφή που να δείχνει ότι έτρεχε πολύ, ότι έκανε ελιγμούς ή ότι περνούσε άλλα οχήματα. Αυτή η συμπεριφορά δεν βρίσκει κανέναν σύμφωνο φυσικά, αλλά αυτό το λάθος δεν αρκεί για να καταδικάσουμε κάποιον».

Σημειώνεται ότι η 21χρονη Έμμα παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact