ΕΛΛΑΔΑ

Προκαλεί ο Αλβανός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα!

Οργή και σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 26χρονο Αλβανό που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη χωρίς βοήθεια την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες προτού παραδοθεί στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, μίλησε σε δημοσιογράφους και έδωσε την δική του εκδοχή για το ατύχημα.

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε», δήλωσε στο Live News και πρόσθεσε: «Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που πήγαινα» είπε και πρόσθεσε ότι εγκατέλειψε το κορίτσι και προσπάθησε να εξαφανιστεί γιατί φοβήθηκε ότι θα τον απελάσουν από τη χώρα: «Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν».

Κι ενώ αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι αφού χτύπησε το κορίτσι, έκανε αναστροφή και πέρασε ξανά από πάνω της, ο ίδιος υποστήριξε: «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένο, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί».

«Ζητάω μία συγγνώμη από τους γονείς της, δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στον δρόμο, κανένας δεν θέλει κάποιον να πατήσει. Πήρα και την αστυνομία τηλέφωνο, τους είπα ότι θα πάω να παραδοθώ, τώρα σε λίγα λεπτάκια θα πάω να παραδοθώ και θα δούμε» δήλωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Παρασκευάς Σπυράτος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο φόβος του πελάτη του να μην απελαθεί «καθώς δεν διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα», ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε στην άσφαλτο το κορίτσι: «Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα τροχαίο ατύχημα εξ αμελείας, δεν είχε δόλο, δεν γνώριζε την κοπέλα, δεν είχε καμία σχέση μαζί της».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι η νεαρή προσπάθησε να περάσει στο αντίθετο ρεύμα στην περιοχή της Καμάρας στην οδό Εγνατία, «ενώ στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση πεζών». «Δεν υπάρχει καμία καταγραφή που να δείχνει ότι έτρεχε πολύ, ότι έκανε ελιγμούς ή ότι περνούσε άλλα οχήματα. Αυτή η συμπεριφορά δεν βρίσκει κανέναν σύμφωνο φυσικά, αλλά αυτό το λάθος δεν αρκεί για να καταδικάσουμε κάποιον».

Σημειώνεται ότι η 21χρονη Έμμα παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact