ΚΟΣΜΟΣ

Προπαγανδιστικό βίντεο υπερπαραγωγή απο τον Ερντογάν

Ένα προπαγανδιστικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η φωνή του Ερντογάν και γίνεται χυδαία προσπάθεια εκμετάλλευσης ακόμα και δύο μικρών παιδιών για να περάσει η ιδέα της Γαλάζιας Πατρίδας στον τουρκικό λαό κυκλοφόρησε ο σουλτάνος. Στο βίντεο γίνεται συνεχής αναφορά στο παρελθόν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστεί η παρουσία της Τουρκίας στην Μεσόγειο.

Η «Μπλε πατρίδα» είναι βαμμένη κόκκινη από το αίμα. Είναι οι νέες εικόνες που έβγαλε η γραμμή παραγωγής παραληρηματικών και προκλητικών βίντεο του Ερντογαν. Με τη φωνή του ίδιου του Σουλτάνου και στο φόντο το μνημείο με τον Τούρκο στρατιώτη.

Προπαγανδιστική επίκληση Ερντογάν στο συναίσθημα για να περάσεις τις βλέψεις του για την «γαλάζια πατρίδα»

Στο νέο προπαγανδιστικό βίντεο, ο Ερντογάν στοχεύει στο συναίσθημα του Τούρκου ψηφοφόρου. Πρωταγωνιστής ένα αγορι που διαβάζει τις περιπέτειες του Μπάρμπαρος Χαιρεντίν Πασά στην αδερφή του που φοράει μπαντάνα με την τουρκική σημαία.

Το κουδούνι χτυπάει και δύο αξιωματικοί δίνουν στα παιδιά μία σημαία και ένα ξύλινό καραβάκι με το όνομα Barbaros. Η σημαία στα πλοία είναι μεσίστια και το μήνυμα είναι πως ο πατέρας τους έπεσε για την πατρίδα.

Σε κλίμα μπουζουκτσίδικου το επετειακό βίντεο συνεχίζεται με έναν νεαρό αξιωματικό να φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του μάρτυρα πατέρα του. Από τα κιάλια του βλέπει το δήθεν ένδοξο παρελθόν των Τούρκων κουρσάρων και στην πλάτη του υπάρχει μία ρήση του Κεμάλ Αττατούρκ, ΤΡΥΠΗΜΑ Πρώτος στόχος είναι η Μεσόγειος αναφέρει.

Το βίντεο αυτής της απίστευτης προπαγάνδας που καλλιεργεί την ένταση, καταλήγει με την υπενθύμιση πως είναι μία παραγωγή της Τουρκικής Προεδρίας, δηλαδή του Ερντογαν ο οποίος και ακούγεται στο μεγαλύτερο μέρος του βίντεο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact