ΚΟΣΜΟΣ

Προς ολοκαύτωμα; Γιατί οι ΗΠΑ στέλνουν Πλοία και αεροσκάφη προς Ισραήλ

Μετά την συντονισμένη επίθεση από ισλαμιστές της Χαμάς κατά του Ισραήλ, τα γεράκια των ΗΠΑ ξεκίνησαν την συνήθη πολεμοχαρή ώθησή τους, επιδιώκοντας να επαναφέρουν την Αμερική στην σύγκρουση της Μέσης Ανατολής, όπερ σημαίνει πως δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η Ρωσία και να στηθεί ένα ακόμα θερμοπολεμικό μέτωπο με προοπτική μετατροπής σε παγκόσμια λαίλαπα!!!

Ο γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Λίντσεϊ Γκράχαμ είπε ότι εάν η Χεζμπολάχ και άλλοι ιρανοί πληρεξούσιοι επιχειρήσουν να επιτεθούν στα ισραηλινά αμυντικά συστήματα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να στοχοποιήσουν αμέσως τα ιρανικά διυλιστήρια πετρελαίου και τις πετρελαϊκές υποδομές, «που είναι η ψυχή της ιρανικής οικονομίας».

Ο γερουσιαστής συνέχισε: «Είναι καιρός να πληρώσει το ιρανικό τρομοκρατικό κράτος το τίμημα για όλη την αναταραχή και την καταστροφή που σπέρνεται σε όλη την περιοχή και τον κόσμο».

Άλλοι κυβερνητικοί ομιλητές και πολιτικοί αποκαλούν μάλιστα την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, επίθεση κατά των ίδιων των ΗΠΑ, οι οποίες οφείλουν να παρέμβουν!!!!

Ήδη το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford στάλθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο προκαλώντας την ενόχληση της Μόσχας!

Όπως μεταδίδει το FOXNEWS: «Ο αμερικανικός στρατός μετακινεί πλοία του πολεμικού ναυτικού και στρατιωτικά αεροσκάφη πιο κοντά στο Ισραήλ καθώς ξεσπά ο πόλεμος»!

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εμπλακούν τρίτα μέρη στη σύγκρουση μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων με τους ένοπλους Παλαιστίνιους, δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Πεσκόφ δήλωσε τα παραπάνω απαντώντας στην είδηση ότι ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Οστιν, διέταξε την αποστολή του αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford στην ανατολική Μεσόγειο ως ένδειξη στήριξης προς το Ισραήλ.

Τέλος, επισήμανε ότι η Μόσχα ανησυχεί πολύ για την κατάσταση στο Ισραήλ και στα παλαιστινιακά εδάφη, προσθέτοντας ότι τα τελευταία γεγονότα αποτελούν έναν «μεγάλο κίνδυνο» για την ευρύτερη περιοχή.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact