ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκοποι στην Ξάνθη φιλοξένησαν άστεγο στα γραφεία τους και εκείνος τους έσωσε από τους κλέφτες

Πριν από εβδομάδες, όταν οι πρόσκοποι της Ξάνθης είδαν έναν άνθρωπο να κοιμάται στους δρόμους της πόλης τους, του πρόσφεραν κατάλυμα στα γραφεία του συλλόγου τους. 

Έκτοτε ο  άντρας αυτός κοιμάται το βράδυ στο κτήριο του προσκοπισμού και το πρωί εργάζεται περιστασιακά στην πόλη. 

Την Κυριακή το βράδυ την ώρα που κοιμότανε επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο δυο άντρες με σκοπό να κλέψουν το ταμείο του συλλόγου. 

Όμως με την είσοδό τους, τους αντιλήφθηκε ο φιλοξενούμενος των προσκόπων και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο και οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή, αλλά αργότερα συνελήφθη ο ένας από τους δύο. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Παρατηρητή Θράκης’ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι δράστες της διάρρηξης στο κτίριο του προσκοπισμού εμπλέκονται στη διάρρηξη που έγινε πριν λίγες μέρες στο Εργατικό Κέντρο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα, όπου προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία, ενώ οι υπεύθυνοι της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων διαπίστωσαν μόνο μικρής έκτασης υλικές ζημιές στο κτίριο, πριν οι δύο δράστες γίνουν αντιληπτοί από τον «φύλακα» του κτιρίου. 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact