ΕΛΛΑΔΑ

«Προστάτευσε το κεφάλι του με τα χέρια, γι’ αυτό δεν υπάρχουν εμφανή τραύματα»

Νέα δεδομένα για τον σοβαρότατο του φίλαθλου του Εθνικού, προκύπτουν μετά την εξέταση του 46χρονου από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη. Για την πιθανότητα η κατάσταση του Κωνσταντίνου Κατσούλη να οφείλεται σε τραυματική αιτιολογία έκανε λόγο σε δηλώσεις του μετά και τα αποτελέσματα των τελικών εξετάσεων στο 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού. Όπως τόνισε ο ιατροδικαστής δεν αποκλείεται ο τραυματίας να έβαλε τα χέρια του για να προστατέψει το κεφάλι του και για αυτό το λόγο να μη φέρει εμφανή χτυπήματα στο σημείο αυτό.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο κ. Παπαδομανωλάκης συμπλήρωσε ότι το θέμα είναι πλέον καθαρά ανακριτικό και ότι από την ανάκριση, από καταθέσεις και από οπτικό υλικό θα διαπιστωθεί εάν το σενάριο της προφύλαξης ισχύει, δεδομένου ότι ακόμη και σε νεκροτομικό υλικό υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που είναι δύσκολο να διαπιστωθεί η παθολογική ή τραυματική ρήξη μικρών αγγείων.

Στην ανακρίτρια και ο τέταρτος για τα επεισόδια
Την ίδια ώρα πάντως στο Δικαστικό Μέγαρο οδηγήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι 32χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο στις κερκίδες κατά τον αγώνα Ηροδότου-Εθνικού. Μαζί με το συνήγορό του, πέρασε το κατώφλι τη ανακρίτριας. Σε βάρος του 32χρονου δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και μετά την εμφάνισή του ενώπιον της εισαγγελέως παραμένει ελεύθερος, μέχρι την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο 27χρονος και o 24χρονος οι οποίοι απολογήθηκαν για τα επεισόδια στον αγώνα Ηροδότου-Εθνικού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος, δηλαδή με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν παίζει ο Ηρόδοτος.

Στους τρεις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο ασκήθηκε επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μια σιδερογροθιά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact