ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση τρόμου στον Καναδά, φλόγες πετάγονταν από τον κινητήρα του αεροπλάνου

Κάποιοι πανικοβλήθηκαν τόσο που άρχισαν να αποχαιρετούν συγγενείς και φίλους

Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να βλέπει κάποιος φλόγες στον κινητήρα του αεροπλάνου με το οποίο ταξιδεύει και το οποίο είχε απογειωθεί μόλις πριν από δέκα λεπτά. Ο φόβος που δημιουργείται είναι λογικός, όπως συνέβη και με τους επιβάτες μιας πτήσης της εταιρείας Swoop στον Καναδά, την Τρίτη (10/09).

Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν αναρτήσεις μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, προκειμένου να αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλους σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί καλά η περιπέτειά τους. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι μάλλον βιάστηκαν, καθώς ο πιλότος ήταν αρκετά ψύχραιμος και ικανός, με αποτέλεσμα να προσγειώσει το αεροσκάφος με ασφάλεια.

Το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου, η πτήση Swoop 312 αναχώρησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Άμποντσφορντ στη Βρετανική Κολομβία, με προορισμό το Έντμοντον, όταν το αεροπλάνο συγκρούστηκε με κάποια πτηνά (πιθανόν χήνες), ανέφερε η CBC News Canada. Το Boeing 737 είχε 176 επιβάτες, που όλοι είναι τελικά καλά στην υγεία τους.

Ωστόσο, κάποιοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τόσο ψύχραιμοι. Όπως, για παράδειγμα, η Ντόνα-Λι Ρέινερ, η οποία έγραφε στο κινητό της «αρχίζω τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα σε περίπτωση που βρείτε το τηλέφωνό μου».

Αργότερα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, μέσω της οποίας ενημέρωνε ότι όλα πήγαν καλά. Επίσης, έκανε γνωστό ότι στην καμπίνα είχε μπει καπνός και ότι μέσα μύριζε καμένο.

Από την πλευρά του, ο Φαντλ Αμπου-Γκανέμ έστειλε μήνυμα στη μητέρα του και την ενημέρωσε πως «κάτι λάθος συμβαίνει με το αεροπλάνο. Σε αγαπάω».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε. «Βασικά, καθώς το αεροσκάφος προχωρούσε στον διάδρομο, αισθανθήκαμε ότι χτυπήσαμε κάτι», είπε στο CTV News, όπως μεταφέρει το Fox News.

«Άρχισα να βλέπω φλόγες να βγαίνουν από τη μηχανή… Ένιωσα, επίσης, έντονη θερμότητα. Κοίταξα γύρω μου για να ειδοποιήσω κάποια αεροσυνοδό, αλλά δεν βρήκα καμία. Τότε άρχισα να φωνάζω “Υπάρχει φωτιά, φωτιά στη δεξιά μηχανή».

Εκεί ήταν που άρχισε να στέλνει τα μηνύματα στη μητέρα του.

Δείτε τις στιγμές που οι κινητήρες πετούσαν φλόγες:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact