ΚΟΣΜΟΣ

Πύραυλος έπληξε την πολυκατοικία του Ιτούδη στο Τελ Αβίβ

Η κατοικία του Δημήτρη Ιτούδη στο Τελ Αβίβ επλήγη από ιρανικό πύραυλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίθεσης της Τεχεράνης κατά του Ισραήλ. Ο Έλληνας τεχνικός της Χάποελ βρίσκεται ευτυχώς στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του one.co.il, η πολυκατοικία όπου διαμένει ο 54χρονος προπονητής δέχθηκε πλήγμα από τους βαλλιστικούς πυραύλους που εκτόξευσε το Ιράν ως αντίποινα για προηγούμενες ισραηλινές ενέργειες.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, διευκρίνισε ότι το διαμέρισμα του Έλληνα τεχνικού δεν υπέστη ζημιές, καθώς βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του κτιρίου από το σημείο πρόσκρουσης του πυραύλου.

Ο Ιτούδης είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από την επίθεση, αφού η ομάδα του είχε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ισραηλινό πρωτάθλημα. Αυτή η χρονική σύμπτωση αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερή για τον Έλληνα τεχνικό και την οικογένειά του.

Στην ανακοίνωσή της, η Χάποελ τόνισε: “Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το σπίτι του προπονητή της ομάδας δεν υπέστη ζημιές. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες”.

AP Photo/Leo Correa

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact