ΚΥΠΡΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό: Συνελήφθη ο αδερφός και η συμβία του 33χρονου!

Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους στον Στρόβολο.

Η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά, τα οποία παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημαντική εξίσου εξέλιξη είναι και το γεγονός πως ο 33χρονος φέρεται να κατονόμασε κι άλλους ως συνεργούς του.

Κατέθεσε και ο 33χρονος ύποπτος
Ο 33χρονος γύρω στις 15:00 της Παρασκευής κλητεύθηκε για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες και θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (28/4).

Η κατάθεση του 33χρονου έγινε μετά τη συμπλήρωση της κατάθεσης του 15χρονου γιου των θυμάτων και σύμφωνα με το «Φιλελεύθερος» ο ύποπτος φέρεται να κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του, αλλά και τρίτο πρόσωπο για εμπλοκή στην υποθεση δολοφονίας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει σε δυο νέες συλλήψεις και συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 23χρονο αδερφό και την 21χρονη συμβία του 33χρονου. Οι έρευνες σημειώνει η Αστυνομία γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται.

Να θυμίσουμε ότι χθες, στο δικαστήριο ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι σχεδιάζονταν η διάρρηξη εδώ και πέντε χρόνια και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρό τους.

Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού σε δύο τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Μεταξύ των τεκμηρίων και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.

Τον 33χρονο που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο φέρεται να αναγνώρισε το μεσημέρι, σε αναγνωριστική παράταξη, ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους.

Επίσης, ο 15χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άγνωστο πρόσωπο το οποίο του ανέφερε να μην φοβάται και ότι δεν θα του έκανε κακό καθώς και το ότι σκότωσε τους γονείς του.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τις εννέα το πρώι μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας και έδωσε γραπτή κατάθεση ως βασικός μάρτυρας ο 15χρονος γιος του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στον Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα.

Ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Γιώργο Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση, να δηλώνει ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Αναφορά σε επιπρόσθετα τεκμήρια που παραλήφθηκαν, αναμένονται αποτελέσματα, οι έρευνες είναι σε καλό δρόμο, υπάρχει έργο προς διεκπεραίωση, αναμένονται επιπρόσθετη λήψη αρκετών καταθέσεων, ενώ από πλευράς ενημέρωσης, διαδικαστικά από τους Ανακριτές ενημέρωνεται ο Αρχηγός της Αστυνομίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στα όσα δηλώνουμε, παρά την άσκηση πιέσεων από κάποιους, χρειάζεται προσοχή τι λέγετε και λέγεται και τι γράφετε και γράφεται, είναι σημαντικό προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact