ΕΛΛΑΔΑ

Ρωσίδα κατάσκοπος: Oι δημοσιεύσεις της στο Facebook και οι «καμουφλαρισμένες» φωτογραφίες

Ρωσίδα κατάσκοπος: Ανατρέχοντας στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της Μαρίας Τσάλλα, και τις δημοσιευμένες φωτογραφίες θα διαπιστώσει κανείς ότι ποτέ δεν αποκαλύπτει όλο το πρόσωπό της ή και τον σωματότυπό της.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου. Η «Μαρία Τ.» που βρίσκεται στη Ρωσία, κυκλοφορούσε με στοιχεία νεκρής από το 1991.

Στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της Μαρίας Τσάλλα υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίας δεν αποκαλύπτει όλο το πρόσωπό της ή και τον σωματότυπό της. Δηλαδή, βιομετρικά στοιχεία που θα μπορούσαν να την ταυτοποιήσουν πιο εύκολα.

Πιθανώς, με τις σύγχρονες πρακτικές και την Τεχνητή Νοημοσύνη να μπορεί κάποιος να φτάσει σε πραγματική αποτύπωση ή από υλικό με κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, κ.α., αλλά τούτα είναι ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Επίσης, οι κοινοποιήσεις τοποθεσίας στην προσωπική της σελίδα δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον εκτός από την Κόνιτσα και την Αρκαδία και αυτές ενδεχομένως εκ των υστέρων.

Η κατάσκοπος σε όλες τις φωτογραφίες της εμφανίζεται σχεδόν πάντα με διαφορετικό χτένισμα, σε κάποιες με γυαλιά, σε άλλες κρυμμένη πίσω την φωτογραφική της μηχανή και σε άλλες με καλυμμένο το πρόσωπο από την μύτη και κάτω.

Η τελευταία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό είναι τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι αναδημοσίευση και αφορά αδέσποτα γατάκια, αφού η ίδια εμφανίζεται ως γατόφιλη.

Η επαγγελματική της δράση στην Ελλάδα

Η ίδια ήταν φωτογράφος και είχε ξεχωριστό site με στοιχεία επικοινωνίας, όπως και σελίδα facebook και twitter. Στον λογαριασμό της στο twitter έχει μόλις 8 αναρτήσεις από τις 20 Νοεμβρίου του 2019 ενώ περισσότερες στο Facebook επίσης από το 2019. Η πρώτη ανάρτησή της έγινε στις 29 Μαΐου.

Έχει συμμετάσχει, ως φωτογράφος, σε έκθεση φωτογραφίας με γυμνό, τον Ιούνιο του 2019. Επίσης πουλούσε κόμικς σε φροντιστήριο εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact