ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσική «καταιγίδα» στη Συρία…

Η Ρωσική πολεμική αεροπορία στη Συρία έχει εξαπολύσει σχεδόν 4.000 αποστολές, καταστρέφοντας πάνω από 8.000 στόχους τρομοκρατικών ομάδες που δραστηριοποιούνται στη Συρία, είπε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

«Συνολικά, τα αεροσκάφη μας έκαναν περίπου 4.000 εξόδους, καταστρέφοντας πάνω από 8.000 υποδομές που ανήκουν στους τρομοκράτες. Ως αποτέλεσμα, μαχητές του Ντάες έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά,» δήλωσε ο Σοϊγκού, μιλώντας σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Υπουργείου Άμυνας σήμερα Παρασκευή, όπως μεταδίδει το sputniknews.com.

Η Ρωσία ξεκίνησε τις στρατιωτική επιχειρήσεις στη Συρία την 30η Σεπτεμβρίου 2015, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Άσαντ, με τη διεξαγωγή αεροπορικών επιθέσεων εναντίον του Ντάες (ISIL / ISIS) και της Αλ-Νούσρα.

Από τότε, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, σε συντονισμό με τα πλοία του Στόλου της Κασπίας και του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, έχουν καταστρέψει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις των τρομοκρατών.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact