ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσόφωνοι αυτονομιστές στο Ντονέτσκ: Η ουκρανική επίθεση θα φτάσει στα σύνορα Ντονμπάς – Ρωσίας εντός 48 ωρών

Οι εμπλεκόμενες πλευρές εκτοξεύουν αναμεταξύ τους απειλές για προετοιμασίες επιθέσεων – Η σύγχυση είναι μεγάλη

Το Κίεβο μπορεί να εξαπολύσει επίθεση στην Ανατολική Ουκρανία πολύ σύντομα, δήλωσε το Σάββατο (19/02) ο Εντουάρντ Μπασούριν, εκπρόσωπος της πολιτοφυλακής της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR), προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ντονέτσκ απέκτησαν ένα σχέδιο αυτής της πιθανής επίθεσης.

Σύμφωνα με τον Μπασούριν, το σχέδιο του Κιέβου είναι να ξεκινήσει με πυρά πυροβολικού και να χρησιμοποιήσει τριπλή επίθεση.

Οι δυνάμεις του Κιέβου έχουν ήδη ενισχύσει απότομα τα πυρά τους, ως εκ τούτου το Ντονέτσκ είναι αναγκασμένο να απαντήσει με πυρά επίσης, είπε ο Μπασούριν.
Εντός 48 ωρών η επίθεση

Η προγραμματισμένη επίθεση της Ουκρανίας ορίζει ότι θα φτάσει στα σύνορα Ντονμπάς – Ρωσίας εντός 48 ωρών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πολιτοφυλακής της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR), Εντουάρντ Μπασούριν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπασούριν, οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ντονέτσκ έχουν στην κατοχή τους ένα σχέδιο αυτής της πιθανής επίθεσης στην Ανατολική Ουκρανία, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει πολύ σύντομα..

Σύμφωνα με τον Μπασούριν, το σχέδιο του Κιέβου είναι να ξεκινήσει με πυρά πυροβολικού και να χρησιμοποιήσει τριπλή επίθεση.

(sputniknews – ΦΩΤΟ:video screenshot)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact