ΕΛΛΑΔΑ

ΡΟΥΚΕΤΑ Έλληνα καθηγητή για την Όμικρον και το «ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»!

Γιατί δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα είναι το τέλος!!! Δεν αποκλείει πόλεμο εργαστηρίων που απελευθερώνουν συνεχώς νέα στελέχη…

Ο Κωνσταντίνος Πουλάς είναι αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα. Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου υπηρετεί περισσότερα από 15 έτη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην παραλλαγή Όμικρον, η οποία, κατά τον ίδιο, είναι ήπιας μορφής:

«Δεν έχει διασωληνωθεί κανένας με Όμικρον. Όλοι την περνούν ήπια σπίτι τους. Είναι μεν μεταδοτική, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα παλιά κρυολογήματα».

«Για ποιόν λόγο η Πολιτεία επιμένει στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τα οποία δε μπορούν να καταπολεμήσουν αυτό το στέλεχος;;;. Αυτό είναι παραλογισμός», σημείωσε.

Στο τέλος πέταξε «βόμβα» για το τέλος της πανδημίας, ερχόμενος σε συμφωνία με επιστήμονες από το εξωτερικό που καταθέτουν στοιχεία για τα ότι η Όμικρον είναι και αυτή προϊόν εργαστηρίου.

«Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν η Όμικρον σημαίνει το τέλος της πανδημίας, γιατί αυτή την στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η εμφάνιση των στελεχών ανά τον κόσμο μάλλον δεν είναι φυσική πορείας, αλλά κατευθυνόμενη.

Όπως και το αρχικό αγρίου τύπου στέλεχος κατά 99% κατασκευάστηκε, έτσι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως και οι άλλες παραλλαγές κατασκευάζονται και αφήνονται ελεύθερες».

Δείτε το βίντεο:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact