ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μπορεί να την δούμε εκτός φυλακών», λέει ο Μπαλάσκας

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε πως η 34χρονη «πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη».

«Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών», είπε σήμερα (8/2), ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος εξήγησε ότι η 34χρονη έχει αλλάξει εντελώς την στάσης της πλέον μέσα στις φυλακές.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι «μιλάμε για μια γυναίκα που εκτίει ποινή για ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις». Ωστόσο, «υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος (σ.σ. Μάνος Δασκαλάκης), διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει μια προσωπική άποψη, μια προσωπική πικρία, έχει μια μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, την πριν και την μετά. Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κ. Κούγιας να βγάλει αναξιόπιστο τον σύζυγο στα όσα κατέθεσε. Αυτό αν θα το καταφέρει ο κ. Κούγιας είναι δικονομικό».

Σχετικά με τη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι η διάθεσή της έχει αλλάξει και πλέον μιλά με τις συγκρατούμενές της.

«Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη»

Στον Alpha, μίλησε μια συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου και είπε πως οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές «γιατί τώρα είναι πιο ομιλητική από τις αρχές». Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, η Ρούλα Πισπιρίγκου πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη.

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της», είπε η κρατούμενη.

«Το ύφος της αυτό προδίδει», κατέληξε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact