ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αγοράζει και πόσα ξοδεύει στη φυλακή

Ένα μήνα στη φυλακή κλείνει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την προφυλάκισή της για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με φονική δόση κεταμίνης.

Όλο αυτό το διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου ακολουθεί ως κρατούμενη τις διατάξεις του άρθρου 5 του Σωφρονιστικού Κώδικα που περιγράφει πώς μπορούν οι έγκλειστοι να προμηθεύονται προϊόντα που πωλούνται από την καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο οι κρατούμενοι μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα ή αγαθά για την ικανοποίηση των ατομικών τους αναγκών μέσω μιας λίστας που φτάνει στα χέρια τους και αφού νωρίτερα οι συγγενείς τους έχουν δώσει χρήματα στο ταμείο της καντίνας από τα οποία αφαιρείται το ποσό ανάλογα με τις αγορές του κρατούμενου.

Τι αγοράζει και πόσα ξοδεύει

Όπως μετέδωσε το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου ξοδεύει περίπου 50 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα που δίνονται για να προμηθευτεί φρούτα, πατατάκια, αναψυκτικά τσιγάρα, τηλεκάρτες και είδη προσωπικής φροντίδας με τα περισσότερα έξοδα να αφορούν τα τσιγάρα και τις τηλεκάρτες.

Αν κάποιος, μάλιστα, δεν έχει χρήματα μπορεί να ξοδέψει περισσότερα και να καλύψουν τη διαφορά οι συγγενείς του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τις ίδιες πληροφορίες να επιλέγει τις περισσότερες φορές να μην προαυλίζεται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact