ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βρες μου κάποιον να δείρει τον Μάνο» – Εβαζαν κάμερες ο ένας στον άλλον

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, μόνο ιδεατή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Υστερα από το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου με την διαφαινόμενη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι σκοτεινές πτυχές της οικογένειας αρχίζουν να φωτίζονται.

Στόματα ανοίγουν επώνυμα ή ανώνυμα, περιστατικά που ίσως δεν αξιολογούνταν στο παρελθόν αρχίζουν να δένουν το ένα με το άλλο κι όσο προχωράει αυτή η ιστορία, το μούδιασμα που αισθάνεται η κοινή γνώμη για όσα αποκαλύπτονται, ολοένα και δυναμώνει και παγώνει το μέσα της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε από έναν γνωστό της να της βρει κάποιον για να ξυλοφορτώσει τον Μάνο Δασκαλάκη «έτσι ώστε να τον τραυματίσει και να μην μπορεί να δουλέψει στην Αθήνα και να γυρίσει στην Πάτρα». Κατά την ίδια πηγή η Πισπιρίγκου φέρεται να του είπε ότι «αν πέσω θα τον πάρω μαζί μου».

Ο μάρτυρας που εργάζεται ως ασφάλεια υψηλών προσώπων μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει.

Ανέφερε ακόμη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ ρώτησε εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών «σπάει» μέσα σε 15 λεπτά της ώρας. «Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», ανέφερε στην συνέντευξη του, ενώ ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με την Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Εβαζαν κάμερες ο ένας στον άλλον

Η λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα, Λίνα Αντωνοπούλου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 παραδεχόμενη πως «η γειτονιά ήξερε πράγματα και πιστεύω ότι θα αρχίσει να μιλάει σιγά – σιγά». Οπως είπε η κ. Αντωνοπούλου, «ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος».

«Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ιριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει», συμπλήρωσε η γειτόνισσα. Μάλιστα, αποκάλυψε και κάτι που εφόσον ισχύει, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό, αναφέροντας πως «ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες, ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα». Σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, αν και όπως είπε η ίδια βρίσκεται στην γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου είπε «δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact