ΚΑΙΡΟΣ

Σ. Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει τις μέρες των Χριστουγέννων

Το κρύο, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι σαφώς περισσότερο και πιο τσουχτερό.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει τον καιρό που θα επικρατήσει τις βασικές εορταστικές ημέρες, δηλαδή την παραμονή των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα και λόγω όσων αναφέρει, όλοι οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις όποιες μετακινήσεις μας.

Πιο αναλυτικά, για την παραμονή των Χριστουγέννων, δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, αν και υπάρχει η πιθανότητα να βρέξει τοπικά. Ωστόσο, αναφορικά με τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την τάση του καιρού από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα καιρικά φαινόμενα αλλάζουν, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Βορειονατολικού Αιγαίου.

Έτσι, δεν αποκλείεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις λόγω της ψυχρής μάζας που κατεβαίνει σιγά σιγά προς το νότιο τμήμα και το κρύο, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι σαφώς περισσότερο και πιο τσουχτερό, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει από το 12.38 ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τι αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τον καιρό τις επόμενες ημέρες;

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων)

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα)

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact