ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Βούλτεψη: «Τζιχαντισμός» η στάση ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για τις διαπραγματεύσεις και τις καταγγελίες Καμμένου.

Αναφορά στα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, η οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης του Μνημονίου για ένα μήνα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για «τζιχαντισμό» εκ μέρους τους στο θέμα της προεδρικής εκλογής.
«Αν χρειαστεί θα δοθεί παράτασης τεχνικής φύσεως για ένα μήνα στο Μνημόνιο», είπε η κα Βούλτεψη μιλώντας σε εκπομπή του Mega και συμπλήρωσε ότι «θα βρεθούν λύσεις για να είμαστε στον καινούργιο χρόνο σε νέα φάση».

«Ο κ. Σκουρλέτης, μαζί με τον κ. Καμμένο, υποστηρίζουν ότι όποιος δεν τους αρέσει χρηματίζεται. Και έχουν βρει τώρα καινούργιο κόλπο χρηματισμός στο Facebook, εκεί όπου εκατομμύρια, δισεκατομμύρια άνθρωποι κυκλοφορούν και λέει ο καθένας ό,τι θέλει», δήλωσε αναφερόμενη στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί χρηματισμού βουλευτών.

Συνέχισε δε λέγοντας η κυβερνητική εκπρόσωπος: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης. Πλέον έγινε μία ολόκληρη έρευνα από τον εισαγγελέα, παρήλασαν όλοι που όσο ήταν στον εισαγγελέα δεν ήξεραν τίποτα. Δεν είδα, δεν ξέρω, ένα δημοσίευμα είδα. Ο κ. Καμμένος μετά τον εισαγγελέα αν θυμάμαι καλά είπε: “αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, δεν θα τους είχαμε καταγγείλει;”. Μα εδώ αποδεικνύεται, με αυτά που λένε ότι τους είχαν πιάσει “με τη γίδα στην πλάτη”».

Και σημείωσε: «Καιρό τώρα τί προσπαθούν να κάνουν; Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν κάθε βουλευτή ο οποίος επιθυμεί την ομαλότητα της χώρας και θέλει να ψηφίσει για να υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλάμε για έναν τζιχαντισμό. Απειλούν με “αποκεφαλισμούς”, χρησιμοποιούν ακραίες εκφράσεις και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο όποιος διαφωνεί μαζί τους ή όποιος θέλει να ψηφίσει…».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact