ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπουρίνια το επόμενο 15ήμερο – Οι θερμοκρασίες τον Δεκαπενταύγουστο

Έντονα θα είναι τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 15ήμερο στη χώρα σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook.

Ο καιρός χειροτέρεψε ήδη από χθες Κυριακή, όπως είχε προειδοποιήσει η ΕΜΥ, ενώ καλοκαιρινά μπουρίνια έπληξαν περιοχές στα ηπειρωτικά και κυρίως στα δυτικά της χώρας.

Παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι ο καιρός θα είναι άστατος τις επόμενες ημέρες και θα υπάρχει πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα, σε σχέση με τις 15 Αυγούστου επισημαίνει ότι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

«Ενδείξεις για άστατο καιρό τα μεσημέρια – απογεύματα στην ενδοχώρα και κυρίως στα βόρεια ακόμα και τις βραδινές ώρες καθώς και υποχώρηση του υδραργύρου κατά 2-3 βαθμούς από τις 10 Αυγούστου μέχρι και τον 15Αυγουστο!» τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου και ποστάρει στον παρακάτω πίνακα με τις θερμοκρασίες.

Ο πίνακας και η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact