ΕΛΛΑΔΑ

Σάμος: Χασισοκαλλιεργητές με τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών!


Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν τρία χασισόδεντρα ύψους 0,65 ως 0,75 εκατοστών, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας μαζί με δυο τρίφτες.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός ζευγαριού υπόπτων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, όταν διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους ακόμη και…  τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν τρία χασισόδεντρα ύψους 0,65 ως 0,75 εκατοστών, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας μαζί με δυο τρίφτες. Οι κάτοχοί τους, ένας 35χρονος και μία 29χρονη που συνελήφθησαν, αρνήθηκαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς σε τι τους χρησίμευαν τα συνολικά 15 τεστ που βρέθηκαν μέσα σε ισάριθμες συσκευασίες και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

*** Μια σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62 γραμμαρίων είχε μαζί του ένας 35χρονος όταν τον σταμάτησαν στην Έδεσσα για έλεγχο οι άνδρες της Ασφαλείας κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Στο έδαφος έριξε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,4 γραμμαρίων ένας 19χρονος, όταν είδε να πλησιάζουν για έλεγχο άνδρες της Ασφαλείας στα Γιαννιτσά Πέλλας. Μαζί του ήταν ένας 18χρονος πάνω στον οποίο βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,1 γραμμαρίων και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

*** Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10 γραμμαρίων, άλλα 2,58 γραμμαρία κατεργασμένης κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι βρήκαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας 30χρονος Έλληνας και ένας 31χρονος αλλοδαπός στο Καρπενήσι και τους συνέλαβαν για να προσαχθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας. 

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact