ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός απο την Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Κέρκυρα με το ευρύ 4-0.

Έχοντας σε ιδιαίτερα καλή μέρα αρκετούς του παίκτες χάρις σε δύο τέρματα του Τσόρι και από ένα των Φουστέρ και Ομάρ κατάφερε να φύγει νικητής από το νησί των Φαιάκων και να έχει έτσι τώρα στο μυαλό του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Μπενίτες μετά από δύο μήνες!

Ο Μίτσελ προχώρησε όπως ήταν αναμενόμενο σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η πιο σημαντική είδηση ήταν η επανεμφάνιση του Μπενίτες μετά από 2 μήνες και 3 ημέρες! Είχε να παίξει από τις 27 Σεπτεμβρίου και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η διάταξη του Ολυμπιακού: κάτω από τα γκολπόστ ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και οι δύο στόπερ είναι οι Αυλωνίτης και Μποτία. Στον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκης, με τον Κασάμι λίγο πιο μπροστά τους. Στις πτέρυγες ήταν οι Φουστέρ και Ντοσεβί, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Μπενίτες. Στον αντίποδα η Κέρκυρα ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-2-3-1 και με τον Μαρκόφσκι στην κορυφή.

Θετικό πρόσημο από Παραγουανό, γκολ ο Φουστέρ

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σε σημαντικό του μέρος, κάνοντας αρκετές φάσεις για γκολ με πρωταγωνιστές του Κασάμι, Ντοσεβί, Φουστέρ και Μπενίτες. Το πιο ευχάριστο για τον Μίτσελ ήταν η κατάσταση του διεθνούς Παραγουανού φορ. Ήταν άκρως κινητικός, ορεξάτος και προκάλεσε αρκετούς κινδύνους στην Κέρκυρα. Στα του ματς στο 7′ ο Κασάμι είχε ένα πρώτο καλό σουτ και στο 10′ ο Μιλιβόγιεβιτς ένα ιδιαίτερα καλό φάουλ. Η Κέρκυρα επέλεξε να μην παίξει κλειστά. Επεδίωξε να ανοιχθεί και να απειλήσει και είχε και φάση με το σουτ του Γκόμες στο 16′. Τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα. Μετά από πολύ καλή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Μπουχαλάκη προς τον Μπενίτες, ο Παραγουανός πέρασε τον Παρασκευαϊδη και πάσαρε εξαιρετικά στον Ισπανό που σκόραρε με σουτ. Στο 21′ ο Ολυμπιακός είχε ξανά φάση με σουτ των Φουστέρ και Μπενίτες ενώ ο Παραγουανός έκανε ευκαιρία με γύρισμα και στο 23′. Ο Μπενίτες είχε καλή στιγμή και στο 43′ όταν πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της Κέρκυρας μετά από μπαλιά του Κασάμι με τον Παρασκευαϊδη να επεμβαίνει στην συνέχεια και να κόβει με κεφαλιά.

Το… καθάρισε με Τσόρι και Ομάρ

Ο Μίτσελ προχώρησε σε αλλαγές με την έναρξη του Β’ μέρους για να δει και άλλους παίκτες. Έβαλε στον αγώνα τον Τσόρι και τον Φορτούνη και βγήκαν οι Κασάμι και Ντοσεβί. Στο 49ό λεπτό ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξη πέναλτι για σπρώξιμο του Ανδρεόπουλου πάνω στον Μπουχαλάκη. Μία υπόδειξη που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους. Ο Τσόρι έκανε ένα λεπτό μετά το 0-2 για τον Ολυμπιακό. Το 0-3 για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 58′. Έπειτα από μία ωραία κίνηση και πάσα του Φορτούνη ο Ομάρ έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, βρίσκοντας δίχτυα.

Ευκαιρίες η Κέρκυρα και άλλο γκολ Ντομίνγκες για το 0-4

Προς το τέλος του αγώνα η Κέρκυρα άρχισε να βγάζει ξανά φάσεις. Στο 69′ είχε ένα αρκετά καλό σουτ του Ομπράντοβιτς και στο 75′ ένα χαμένο τετ α τετ του Μπόρχα. Στο 85′ ο Τσόρι πέρασε δύο παίκτες της Κέρκυρας με πολύ όμορφη ενέργεια για να κάνει το πλασέ και να σκοράρει για 2η φορά στο ματς. Διαμόρφωσε έτσι το τελικό 0-4. Στις καθυστερήσεις ο Τσόρι είχε και χαμένο τετ α τετ.

MAN OF THE MATCH: Ο Φουστέρ. Καλό και μεστό ματς από τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Πήγε ιδιαίτερα καλά ενώ έβαλε και το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact