ΚΟΣΜΟΣ

Σαρώνει η ταινία Joker στις ΗΠΑ

Στο τέταρτο Σαββατοκύριακό της επέστρεψε στην κορυφή του box office

Στο τέταρτο Σαββατοκύριακό της στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία Joker της Warner Bros επέστρεψε στην κορυφή του εγχώριου box office, επικρατώντας με διαφορά λίγων εκατομμυρίων δολαρίων της ταινίας της Disney «Maleficent: Η δύναμη του Σκότους».

Οι δύο «κακοί» έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά, όμως βάσει των εκτιμήσεων σήμερα ο Τζόκερ στέφεται νικητής με εισπράξεις εισιτηρίων στα 18,9 εκατομμύρια δολάρια. Η κατάταξη θα μπορούσε να αλλάξει από τη Δευτέρα μετά την τελική καταμέτρηση αφού η Maleficent 2 ακολουθεί σε μικρή απόσταση με εισπράξεις στα 18,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η νίκη έκπληξη επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αντοχή του Joker, που είναι η τρίτη μονάχα ταινία φέτος, μετά το Glass και το Avengers: Endgame, που εξασφαλίζει την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια τριών Σαββατοκύριακων.

Πρόσφατα, το Joker αναδείχθηκε στην πλέον επιτυχημένη ταινία, που έχει ταξινομηθεί στην κατηγορία R στις ΗΠΑ, που, δηλαδή, απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών, που δεν συνοδεύονται, καθώς έχει συγκεντρώσει 849 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ έχει εισπράξεις 277 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και 571 εκατομμυρίων δολαρίων στο διεθνές box office.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact