ΕΛΛΑΔΑ

Σε 7 χρονάκια έξω ο δολοφόνος της Καρολάιν καθαρίζοντας σκάλες, παρά τα ισόβια!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε μεροκάματα στον Κορυδαλλό κρατώντας τα λογιστικά του κυλικείου.

Τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα, καθαρίζει τις σκάλες στη Β’ πτέρυγα, προσδοκώντας σε αποφυλάκιση ακόμα και σε 7 χρόνια, παρά τη βαριά ποινή ισοβίων που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και ακόμη 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει τα μεροκάματα στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπως αναφέρει η εκπομπή “Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχτηκε το νέο πόστο του αδιαμαρτύρητα, ενώ τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας είναι “εξαφανισμένος” στο κελί του, όπου περνάει την ώρα του διαβάζοντας βιβλία.

Σύμφωνα με το “Πρωινό”, ο λόγος που ο “πιλότος” δείχνει τόσο μεγάλη προθυμία να κάνει μεροκάματα στη φυλακή δεν είναι το φιλότιμο, αλλά ότι αποβλέπει σε πρόωρη αποφυλάκιση για τα απεχθή έγκληματα που διέπραξε – τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, αλλά και του σκυλιού της οικογένειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος ποινικός κώδικας ένας φυλακισμένος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια, μόνο αν έχει κάνει μεροκάματα στη φυλακή, μπορεί να προχωρήσει σε αίτηση αποφυλάκισης στα 2/5 της ποινής του.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδειξε τόση προθυμία να εργαστεί στη φυλακή, ήδη από τις πρώτες μέρες της προφυλάκισής του.

Πρώτα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν και κρατούσε τα λογιστικά βιβλία του κυλικείου του σωφρονιστικού καταστήματος και τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα και πλέον καθαρίζει σκάλες.

Με τα μεροκάματα που έχει κάνει και εξακολουθεί να κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε αίτημα αποφυλάκισης σε 8 χρόνια σύμφωνα με το νόμο.

Και αν υπολογιστεί και ο ένας χρόνος που ο “πιλότος” έχει ήδη εκτίσει στις φυλάκές, ενδεχομένως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια και ακόμα 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της Καρολάιν, να μπορεί να βγει σε 7 χρόνια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact