ΕΛΛΑΔΑ

Σε 7 χρονάκια έξω ο δολοφόνος της Καρολάιν καθαρίζοντας σκάλες, παρά τα ισόβια!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε μεροκάματα στον Κορυδαλλό κρατώντας τα λογιστικά του κυλικείου.

Τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα, καθαρίζει τις σκάλες στη Β’ πτέρυγα, προσδοκώντας σε αποφυλάκιση ακόμα και σε 7 χρόνια, παρά τη βαριά ποινή ισοβίων που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και ακόμη 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει τα μεροκάματα στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπως αναφέρει η εκπομπή “Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχτηκε το νέο πόστο του αδιαμαρτύρητα, ενώ τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας είναι “εξαφανισμένος” στο κελί του, όπου περνάει την ώρα του διαβάζοντας βιβλία.

Σύμφωνα με το “Πρωινό”, ο λόγος που ο “πιλότος” δείχνει τόσο μεγάλη προθυμία να κάνει μεροκάματα στη φυλακή δεν είναι το φιλότιμο, αλλά ότι αποβλέπει σε πρόωρη αποφυλάκιση για τα απεχθή έγκληματα που διέπραξε – τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, αλλά και του σκυλιού της οικογένειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος ποινικός κώδικας ένας φυλακισμένος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια, μόνο αν έχει κάνει μεροκάματα στη φυλακή, μπορεί να προχωρήσει σε αίτηση αποφυλάκισης στα 2/5 της ποινής του.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδειξε τόση προθυμία να εργαστεί στη φυλακή, ήδη από τις πρώτες μέρες της προφυλάκισής του.

Πρώτα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν και κρατούσε τα λογιστικά βιβλία του κυλικείου του σωφρονιστικού καταστήματος και τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα και πλέον καθαρίζει σκάλες.

Με τα μεροκάματα που έχει κάνει και εξακολουθεί να κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε αίτημα αποφυλάκισης σε 8 χρόνια σύμφωνα με το νόμο.

Και αν υπολογιστεί και ο ένας χρόνος που ο “πιλότος” έχει ήδη εκτίσει στις φυλάκές, ενδεχομένως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια και ακόμα 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της Καρολάιν, να μπορεί να βγει σε 7 χρόνια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact