ΕΛΛΑΔΑ

Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο «γνωστός δικηγόρος» που κατήγγειλε η 22χρονη Αρετή

Σήμερα δύο αδερφές τον καταγγέλλουν ότι όταν ήταν 9 και 11 ετών αντίστοιχα τις είχε βιάσει. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο σύντροφος της μητέρας τους. Τα θύματα σήμερα είναι 24 και 26 ετών.

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «γνωστό δικηγόρο» μετά τη μήνυση που κατέθεσε η 22χρονη σήμερα Αρετή, ότι τη βίαζε στα 14 της και ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Σήμερα δύο αδερφές τον καταγγέλλουν ότι όταν ήταν 9 και 11 ετών αντίστοιχα τις είχε βιάσει. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο σύντροφος της μητέρας τους. Τα θύματα σήμερα είναι 24 και 26 ετών.

Όπως δήλωσε η 24χρονη σήμερα στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» η καταγγελία της Αρετής υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να κινηθούν κι αυτές εναντίον του.

Ο άνθρωπος αυτός ήτανε σύντροφος της μητέρας μας, μεταξύ του 2006 και του 2009 περίπου. Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας και εμάς να τον εμπιστευτούμε.

Περισσότερο εμένα γιατί ήμουνα πιο μικρή και πιο ευκολόπιστη. Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μάς χωρίσει σαν οικογένεια ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις εν αγνοία της άλλης. Μάς πήρε αρκετό καιρό να καταλάβουμε μεταξύ μας τι συνέβαινε. Πολύ συχνά ο τρόπος του ήταν εκβιαστικός.

Στη δική μου περίπτωση, πολύ συχνά με το λόγο, μερικές φορές, όμως, και με τη βία, προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν κάτι το κακό. Είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας μας. Χρησιμοποιούσε πολύ συχνά την απουσία της για τις πράξεις του. Πολύ συχνά λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος χρησιμοποιούσε το επάγγελμά του για να μάς απειλήσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσουμε σε κανένα δικαστήριο καθώς εκείνος θα είχε τα μέσα να μάς διαψεύσει» είπε.

«Με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η 26χρονη -σήμερα- αδερφή της, μίλησε για την κακοποίηση του δικηγόρου που κράτησε περίπου 4 χρόνια.

«Ξεκίνησε σαν ένα άτομο που μπήκε στην οικογένειά μας, που κέρδισε την εμπιστοσύνη μας Εγώ αρκετά γρήγορα κατάλαβα το παιχνίδι του και σταμάτησα να το παίζω. Δε χρειάστηκε να με απειλήσει. Μιλάμε ξεκάθαρα για μία μεθοδικότητα από μέρους του. Με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια. Ήταν μία καθημερινότητα, μέσα στην οποία υπήρχανε συνεχώς σεξουαλικά αστειάκια, υπονοούμενα, χουφτώματα, όλα αυτά ήτανε τα καθημερινά και εννοείται ότι κλιμακωνότανε όταν έβρισκε την ευκαιρία να μάς απομονώσει» είπε.

(protothema. gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact