ΖΩΔΙΑ

Σε ενδιαφέρει: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη Μαρτίου

Η πρώτη νέα Σελήνη της άνοιξης λαμβάνει χώρα στον παθιασμένο και ανταγωνιστικό Κριό, τονίζοντας την επιθυμία μας να ακολουθήσουμε τα ένστικτά μας και να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.

Τα 4 παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο:

Κριός

Κριέ, σου αρέσει να σε προσέχουν. Ακόμα κι αν είσαι ένας πιο ντροπαλός και εσωστρεφής Κριός που προτιμά να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, σίγουρα εκτιμάς το να νιώθεις ότι σε κατανοούν και σε εκτιμούν για αυτό που είσαι! Και σε αυτή τη νέα σελήνη, σε έχουν όλοι στο μυαλό τους.

Ετοιμάσου να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να δεις κάτι εντελώς καινούργιο. Κάνε κάτι που χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο θέλεις η ταυτότητά σου να αλλάξει και να εξελιχθεί με το χρόνο και την εμπειρία.

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη σε επηρεάζει σε ένα σημείο που είσαι πιο ευάλωτη. Λαμβάνοντας χώρα στον τέταρτο Οίκο των προσωπικών σου υποθέσεων, αυτή η νέα σελήνη ρίχνει φως σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και αν δεν έχεις μια φιλόξενη γωνιά του κόσμου που να αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένη, τότε ίσως θελήσεις να σκεφτείς πού επιλέγεις να ριζώσεις, Καρκίνε! Αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να καθαρίσεις το διαμέρισμά σου, να προγραμματίσεις μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα νέο μέρος.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου αλλάζουν, Ζυγέ. Καθώς αυτή η νέα σελήνη ξεκινά μια νέα αντίληψη για το δούναι και λαβείν, νιώθεις κίνητρο να κάνεις τις συνεργασίες σου πολύ πιο ουσιαστικές!

Αντιμετωπίζοντας την αλήθεια του έβδομου Οίκου των εραστών, των φίλων και ακόμη και των εχθρών σου, καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι κύριοι παίκτες στη ζωή σου και οι ρόλοι που παίζει ο καθένας από αυτούς. Εξετάζεις επίσης προσεκτικά το πώς συμβάλλεις στις σχέσεις σου και την επιρροή που έχεις πάνω τους.

Αιγόκερως

Ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σένα τον τελευταίο καιρό, Αιγόκερε. Σε τελική ανάλυση, αυτή η νέα σελήνη θα φωτίσει τον δέκατο Οίκο της δημόσιας εικόνας σου, εμπνέοντάς σε να κοινοποιήσεις κάποια νέα που θα σου αλλάξουν τη ζωή ή να ενισχύσεις τη φήμη σου!

Ήρθε η ώρα αυτή τη στιγμή να λάβεις σημαντικούς επαίνους, ειδικά αν είσαι πρόθυμη να δηλώσεις συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό ή να κάνεις αίτηση για μια νέα δουλειά. Μη διστάζεις! Επειδή αυτή η νέα σελήνη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι η αποφασιστικότητά σου δεν θα είναι μάταιη. Πρόκειται να ανεβείς το επόμενο σκαλί μιας πολύ σημαντικής σκάλας, οπότε μην κοιτάς πίσω.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact