ΚΟΣΜΟΣ

Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού ολόκληρος ο δυτικός κόσμος για το "μαχαίρι" των τζιχαντιστών

Σε κλίμα τρομοκρατίας ζει και αναπνέει ολόκληρος ο πλανήτης και συγκεκριμένα ο δυτικός κόσμος από την Αυστραλία μέχρι την πολύπαθη Γαλλία, που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο έλεος των τζιχαντιστών.

Χαρακτηριστικό του κλίματος τρομοκρατίας που επικρατεί είναι το γεγονός πως μεγάλες πόλεις του κόσμου έχουν τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής και ένα κουτί από παπούτσια ενδέχεται να θεωρηθεί ύποπτο και ικανό να θέσει σε «κόκκινο συναγερμό» μία ολόκληρη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όπως συνέβη στη Μαδρίτη χθες.

Το μαχαίρι των τζιχαντιστών έχει τινάξει στον αέρα την πολυδιαφημισμένη «ασφάλεια» που ευαγγελίζονταν οι Ευρωπαίοι τις τελευταίες δεκαετίες ανεβάζοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης που πασχίζουν να δώσουν απάντηση σε πολύ βασικά ερωτήματα. Άλλωστε, μόνο πανικό υποδηλώνει η παραδοχή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών πως το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιθανότατα στους επόμενους στόχους των φανατικών Μουσουλμάνων.

Η κατάσταση στη Γαλλία είναι εκτός ελέγχου. Οι πάνοπλοι και άρτια εκπαιδευμένοι κομάντος, οι θερμικές κάμερες, τα ελικόπτερα και γενικότερα η τελευταία λέξη της «αντιτρομοκρατικής τεχνολογίας» αδυνατεί να βάλει, έστω και προσωρινά, μία άνω τελεία στις αλλεπάλληλες επιθέσεις που έχουν προκαλέσει “σεισμό” στη γαλλική επικράτεια και έχουν υποχρεώσει τους Γάλλους να παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατικής απειλής είναι ραγδαίες εγείροντας σοβαρά ερωτηματικά, αναγκάζοντας, παράλληλα, τους Υπουργούς Εσωτερικών της ΕΕ σε έκτακτη σύσκεψη για να «οργανωθούν» ώστε να αντιμετωπίσουν έναν εχθρό που δείχνει πανέτοιμος εδώ και καιρό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact