ΖΩΔΙΑ

«Σε περιμένουν στη… γωνία»: Τα 2+1 πιο μικροπρεπή ζώδια

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία ξέρουν πως να διαχειρίζονται τα αρνητικά σχόλια και να συνεχίζουν τη ζωή τους.

Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνα, όμως, που δεν μπορούν να διαχειριστούν μια κριτική, δύσκολα ξεχνούν μια προσβολή και κρατούν κακίες.

Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταδεικνύει τα αρνητικά χαρακτηριστικά τους, τα λάθη ή τις παραξενιές τους.

Κι αν κάποιος το κάνει τότε δεν το ξεχνούν και περιμένουν στη γωνία, για να του ξεπληρώσουν την προσβολή.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για το ότι κρατούν κακίες και δύσκολα ξεχνούν το γιατί θύμωσαν μαζί σας. Είναι απίστευτα μικροπρεπείς και πολύ δύσκολα θα δεχτούν σχόλιο για τους ίδιους, ακόμα κι αν πρόκειται για αστείο. Φαίνεται πως πληγώνονται όταν κάποιος τους μειώνει ή προσπαθεί να τους δώσει μια συμβουλή, ενώ απαντούν με τέτοιο τρόπο ώστε να σιγουρευτούν πως πλήγωσαν πολύ τον άλλο.

Παρθένος

Επικριτική και drama queen η Παρθένος, δύσκολα θα ξεχάσει μια προσβολή, ενώ πολύ εύκολα θα βρει τρόπο για να σας «εκδικηθεί». Τα σχόλιά της είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί. Μάλιστα, αν νιώσει πως την επικρίνετε δεν θα διστάσει να γίνει άκρως προσβλητική, σχολιάζοντας με αρκετή κακία τον τρόπο ομιλίας σας ή το ντύσιμό σας.

Τοξότης

Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσουν δεν θα καταφέρουν να κρύψουν ότι κάτι τους πείραξε. Ενοχλούνται όταν κάποιος τους σχολιάζει και αρχικά θα το αντιμετωπίσουν με χιούμορ. Η ώρα που θα γίνουν κακοί και μικροπρεπείς, όμως, δεν θα αργήσει να έρθει, αφού δύσκολα θα δεχτούν πως έκαναν λάθος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact