ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στον Υδροχόο: Τι σημαίνει αυτό για τα Ζώδια

Μήπως έχετε κουραστεί από τα δεδομένα της τωρινής δουλειάς σας; Το πιο πιθανό είναι να αναζητάτε ήδη κάτι άλλο, με καλύτερες απολαβές ή περισσότερη ηθική ικανοποίηση.

Θα βοηθήσει πολύ την προσπάθειά σας, αν στραφείτε στην επιμόρφωσή σας. Ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή η αναβάθμισή σας στον τομέα σας, θα έχει αίσια εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Αν σας προβληματίζει η οικονομική σας κατάσταση, δεν αποκλείεται να γίνεται θέμα σύγκρουσης μέσα στο σπιτικό σας. Πριν φτάσετε στην επιλογή να πάρετε δάνειο, μελετήστε ενδελεχώς την εφοριακή σας απόδοση αλλά και την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε αυτό στο μέλλον!

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα, αν κάνετε έρευνα για κάποια αγορά μέσω διαδικτύου. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησής σας, από κάποιον που θα σας προωθήσει κάτι που δεν του ανήκει καν!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είστε και με τα άτομα που μοιράζεστε τις επιχειρηματικές ιδέες σας. Ενδέχεται να σας κλέψουν τα σχέδια, χωρίς να το καταλάβετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Να έχετε υπό την επίβλεψή σας τα προσωπικά σας αντικείμενα, γιατί σήμερα ελλοχεύει κίνδυνος κλοπής ή απώλειας.

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι δεν συνάδετε πλέον με τα άτομα ενός συγκεκριμένου φιλικού σας κύκλου; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απομακρυνθείτε από αυτόν και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

Σύντομα θα συνδεθείτε με ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις και επικοινωνείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

Σε μια έξοδο με φίλους, ενδέχεται να σας συστήσουν ένα άτομο με αμφίβολες σεξουαλικές προτιμήσεις. Όσο κι αν αυτό είναι ένα θέμα που κεντρίζει τις ατομικές σας απόψεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναστατωθείτε. Είναι βέβαιο ότι σε επίπεδο παρέας, θα περάσετε θαυμάσια!

Κάποιοι άλλοι θα ενθουσιαστείτε, από την προσέγγιση ενός ατόμου που ασχολείται επαγγελματικά με τους αγώνες ταχύτητας.

Σήμερα αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό σας άτομο σε δημόσιο χώρο. Η ένταση που επικρατεί στην ατμόσφαιρα θα επιφέρει εκρήξεις που θα σας ντροπιάσουν και θα σας προσβάλλουν.

Η ενέργεια της ημέρας: Έχετε κλίση στο διάβασμα των καρτών Ταρώ ή σας ενδιαφέρει να φτιάχνετε αστρολογικούς χάρτες; Μελετήστε λίγο περισσότερο και αρχίστε να παράσχετε τέτοιες υπηρεσίες σε φίλους… Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει αυτό το χόμπι!

Σκέφτεστε ότι θα θέλατε να σμίξετε ξανά με το πρώην ταίρι σας; Λένε να προσέχετε τι εύχεστε, δικαίως… Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact