ΕΛΛΑΔΑ

Σενάριο να απομακρυνθεί η στέγη Καλατράβα από το ΟΑΚΑ

Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, στο ολυμπιακό στάδιο έχει μπεί εδώ και μέρες λουκέτο.

Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ αλλά και το ποδηλατοδρόμιο βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση και τα σενάρια αποκατάστασης και συντήρησης δίνουν και παίρνουν και τα ερωτήματα σχετικά με το ποτε θα ανοίξουν και πάλι αποτελούν την ατζέντα των θεμάτων μετά και την ανακοίνωση της διοίκησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα <<Τα ΝΕΑ>>, η οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας δηλώσεις κάποιου ανθρώπου από τα ενδότερα του Υπουργείου Αθλητισμού που δεν αποκλείει ακόμη και ξήλωμα και μόνιμη απομάκρυνση του στεγάστρου από το στάδιο. Συγκεκεριμένα δήλωσε ότι-<<Βλέπουμε και εξετάζουμε τα πάντα, όλα είναι ανοιχτά. Δόθηκαν περίπου 400 εκατ ευρώ για τα στέγαστρα του Καλατράβα το 2004 αλλά δεν μπορούν να μείνουν κλειστά τα γήπεδα. Τα χρειάζεται ο αθλητισμός>>.

Αν δαπανήθηκαν τέτοια ποσά, πώς μπορεί να ακυρωθούν αυτά με μια απόφαση που σημαίνει «ξήλωμα της σκεπής»; Είναι ένα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι, φαντάζει ακραίο, αλλά το ζυγίζουν αυτοί που πρέπει ή όσοι κινούν τα νήματα.

«Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για οικονομικά στοιχεία και μας ενδιαφέρουν πολύ και αυτά. Όλα μετρούν και μπαίνουν στην κουβέντα», είναι η άποψη τρίτου, που αφήνει να εννοηθεί πως από την κυβέρνηση, δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι παράλογο για την αποκατάσταση της ζημιάς. «Πρέπει το κόστος να μπορεί να το αντέξει κάποιος και βέβαια μιλάμε για το μικρότερο δυνατό ρίσκο στην όλη ιστορία».

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί με βεβαιότητα να πεί ποιό είναι το μέλλον των εγκαταστάσεων και η κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα είναι μεγάλη διότι κανένας δεν μπορεί να βεβαιώσει εγγράφως η προφορικά πόσο θα διαρκέσει μία διαδικασία που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ακόμη κι αν έρθουν μηχανικοί από το εξωτερικό όπως αναφέρει ένα άλλο σενάριο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact