ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Προβλέψεις για τα οικονομικά όλων των ζωδίων

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να είστε δοσμένοι στην καριέρα σας αλλά και στους στόχους που έχετε θέσει για την πορεία και των οικονομικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 7/9 από το ζώδιο της Παρθένου ανοίγει ένας νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα στηρίξει αρκετά και την οικονομική πορεία και εξέλιξή σας. Ως τις 15 του μήνα και ο Άρης από την Παρθένο σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς για την κατάκτηση των φιλόδοξων σχεδίων σας, οι σωστές κινήσεις λοιπόν, θα φέρουν και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Πιο ικανοποιημένοι από την έκβαση της εργασίας σας και των οικονομικών εξελίξεων θα είστε από τις 10 του μήνα και έπειτα, όπου θα καταφέρετε να διαχειριστείτε και οφειλές του παρελθόντος. Αρκετά πιο ευνοημένοι από τις πλανητικές συνθήκες του μήνα στα οικονομικά σας θα βρεθείτε αυτό το μήνα οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, ο Δίας από τον Υδροχόο σας προσφέρει τις ιδέες, τις προτάσεις, τις γνωριμίες που μπορούν να στηρίξουν ένα καλύτερο μέλλον και στα οικονομικά σας, συνάμα οι μέρες 6 και 17 του μήνα κρίνονται εξαιρετικές για μία καλή οικονομική απολαβή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο απαιτητικός Σεπτέμβριος ξεκινά με νέα σχέδια, νέες προοπτικές και εσάς τους Αιγόκερους να είστε πιο αισιόδοξοι από την έκβαση των οικονομικών σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Ερμής από το Ζυγό, προσφέρει σημαντικές επικοινωνίες, προτάσεις, συζητήσεις και ιδέες που μπορούν να εξυπηρετήσουν την επαγγελματική σας πορεία και τα οικονομικά σας συμφέροντα. Φροντίστε τις σημαντικές σας επαγγελματικές κινήσεις / ενάρξεις να τις πραγματοποιήσετε πριν τις 27 του μήνα γιατί μετά ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος. Ως τις 10 του μήνα η Αφροδίτη από το Ζυγό στηρίζει τη οικονομική πρόοδο μέσω της εργασίας σας. Από τις 15/9 με τον Άρη από το Ζυγό ξεκινά το πιο επίμαχο και εργατικό διάστημα της χρονιάς, όπου οι κόποι σας θα ανταμειφτούν αρκεί εσείς οι ίδιοι να πάρετε τις σωστές πρωτοβουλίες. Πιο πιεσμένοι στα οικονομικά και με περισσότερες ευθύνες είστε οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο τυχεροί και με πολύ περισσότερες προοπτικές ανόδου είστε οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά πιεστικά για τα οικονομικά σας αγαπητοί Υδροχόοι αφού ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου έως και τα μέσα του Σεπτεμβρίου, εντείνει τα έξοδα, τις οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και το στρες από όλα όσα αναγκάζεστε τώρα να διεκπεραιώσετε. Οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προσεχτικές και η διαχείρισή σας αρκετά συγκροτημένη, μην ξεχνάτε οτι ο Κρόνος από το ζώδιο σας, σας επιβάλει κατά κάποιο τρόπο να πειθαρχήσετε, να οργανωθείτε και να κάνετε ώριμες κινήσεις για τη πορεία σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει την ώθηση για νέες ενάρξεις ως τις 21/7, ενάρξεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή και να βρεθείτε κερδισμένοι μέσω οικονομικών διευθετήσεων. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 10/9 και έπειτα, συμβάλει στη ομαλοποίηση της εργασίας και στην καλύτερη οικονομική πορεία που θα προκύψει μέσω βελτιώσεων στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικογενειακά έξοδα είναι μέσα στις τάσεις της εποχής ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας οικονομικών διευθετήσεων για εσάς τους Ιχθύες. Στην πορεία του ενώ μπορεί να αγχωθείτε με όλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να βάλετε σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σας και θα νιώσετε ανακούφιση! Ως τις 10 του μήνα η Αφροδίτη από το Ζυγό, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον οικονομικό σας τομέα, όπου ένα έξτρα έσοδο σας βοηθά σημαντικά. Ο Ερμής σε όλη την πορεία του μήνα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας τον οικονομικό σας τομέα, δίνοντας τις ευκαιρίες επαφών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων που αφορούν γραφειοκρατικές, κληρονομικές υποθέσεις είτε ζητήματα που έχουν σχέση με μισθώσεις ή πωλήσεις. Φροντίστε ωστόσο τις αποφάσεις σας να τις εφαρμόσετε πριν τις 27 του μήνα γιατί στην συνέχεια ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι αρκετά πιο πιεστικό στην διεκπεραίωση οφειλών, ωστόσο οι κινήσεις που θα έχετε κάνει στο ξεκίνημα του μήνα, θα σας στηρίξουν να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact