ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Προβλέψεις για τα οικονομικά όλων των ζωδίων

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που συνήθως σηματοδοτεί την έναρξη νέων επαγγελματικών κύκλων για πολλούς αλλά και την επιστροφή μετά τις διακοπές στις οικονομικές υποχρεώσεις.

Πώς θα εξελιχθούν λοιπόν τα οικονομικά θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Η έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου γίνεται με εσάς να είστε δοσμένοι στην εργασία σας, αλλά και με αρκετό στρες αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει να διευθετήσετε. Δίνετε ωστόσο τον καλύτερο σας εαυτό να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα και το πετυχαίνετε, η ροή της εργασίας σας θα συμβάλει στις οικονομικές σας προσπάθειες. Απο τις 10 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, προσφέρει ευκαιρίες έκτακτων απολαβών που θα προσφέρουν ανάσα , σας δίνετε η δυνατότητα να διαχειριστείτε προς όφελος σας οικονομικά που αφορούν τράπεζες, φορολογικές, γραφειοκρατικές υποθέσεις. Πιο άστατα θα είναι αυτό το μήνα τα οικονομικά των Κριών του 2ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσων έχετε γεννηθεί κοντά στις 4 Απριλίου, ξαφνικοί οικονομικοί αιφνιδιασμοί ή και ακάλυπτες υποχρεώσεις του παρελθόντος σας αποσυντονίζουν και προκαλούν νευρικότητα. Ο Σεπτέμβριος σας βοηθά να συντηρήσετε τα τρέχοντα, να καλυφθείτε στις ανάγκες σας, σημαντικό είναι από πλευράς σας να περιορίσετε το ρίσκο ή και τις απερίσκεπτες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος δεν χαρακτηρίζεται ο απόλυτα γενναιόδωρος και άνετος μήνας για τα οικονομικά σας, ωστόσο σας δίνει τις ευκαιρίες μέσω της εργασίας σας να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που θα υποστηρίξουν και το εισόδημά σας. Η Αφροδίτη από το Ζυγό έως και τις 10/9 σας προσφέρει την οικονομική ικανοποίηση μέσα από τις προσπάθειες που κάνετε στον τομέα της εργασίας σας. Δεν λείπουν ωστόσο οι συζητήσεις, οι προτάσεις και τα σχέδια αναφορικά με την εργασία και τα οικονομικά σας σε όλη την πορεία του μήνα, αφού ο Ερμής κινείται και αυτός στο ζώδιο του Ζυγού. Σημαντικό είναι ωστόσο να μην πάρετε αποφάσεις μετά τις 27/9 γιατί ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος προκαλώντας καθυστερήσεις και αναποδιές στην έκβαση οικονομικών σχεδίων. Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο είστε πιο πιεσμένοι και περιορισμένοι οικονομικά και επαγγελματικά. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου δείξτε προσοχή στους οικονομικούς συνεταιρισμούς. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου κάνετε σημαντικά βήματα επαγγελματικής προόδου που θα συμβάλουν στην άνοδο των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Σεπτέμβριος είναι μήνας ανακατατάξεων για εσάς τους Διδύμους, στην πορεία του κάνετε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι ή επαγγελματική έδρα) ενώ υπάρχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν, δεδομένου αυτού το άγχος δεν λείπει. Από τις 7/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μπαίνετε σε φάση ενάρξεων και αλλαγών που αφορούν τους παραπάνω τομείς ενώ ως τις 15/9 με τον Άρη να κινείται στην ίδια θέση, κυριαρχεί και η ένταση και ο εκνευρισμός για όλες τις ευθύνες που πρέπει τώρα να καλύψετε. Η δημιουργικότητά σας αποτελεί το κλειδί τόσο στην εξέλιξη των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών σας και είναι βέβαιο ότι από το δεύτερο μισό του μήνα είστε αρκετά πιο ενεργητικοί προκειμένου να τονώσετε τα οικονομικά σας και αυτό το πετυχαίνετε. Σημαντικό είναι να κλείσετε εκκρεμότητες αλλά και να διευθετήσετε οικονομικά έγγραφα / συμφωνίες πριν τις 27 του μήνα γιατί στην συνέχεια ο κυβερνήτης του ζωδίου σας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έναρξη του Φθινοπώρου για εσάς τους Καρκίνους γίνεται με αρκετές σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που αφορούν τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, συγκεκριμένα και τα οικονομικά σας. Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου, θα δοθεί η λύση, , η πρόταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε τρόπους για την βελτίωση των οικονομικών . Ως τις 10/9 η Αφροδίτη από το Ζυγό ενισχύει το οικονομικό εισόδημα του σπιτιού και έχετε περισσότερη άνεση Δεν θα λείψουν όμως αυτό το μήνα και τα έξοδα, ιδιαίτερα από τις 15/9 και έπειτα όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Στο δεύτερο μισό του μήνα καλό είναι να μην είστε παρορμητικοί στις αγορές σας αλλά να αποφύγετε τις οικονομικές αντιπαραθέσεις και με την οικογένεια Πιο πιεσμένοι στον οικονομικό τομέα θα είστε αυτό το μήνα οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 26-28 Ιουνίου. Σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής βελτίωσης, πωλήσεων, διευθετήσεων, έξτρα εσόδων έχετε οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα οι γεννημένοι 12-15 Ιουλίου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

28χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε την μητέρα του

Φρίκη προκαλεί η είδηση ενός 28χρονου ο οποίος…

Τι είπες ότι πετύχατε, Αλέξη;

Δεν μένουν μόνο τα γραπτά, αλλά και βίντεο…

Εμβόλια Pfizer – Moderna: Τα 3 σοβαρά συμπτώματα σε νέους μετά τη δεύτερη δόση

Οι αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες από τα εμβόλια έναντι…

Η απίστευτη κίνηση του Ερντογάν μόλις είδε τον Τζο Μπάιντεν

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνάντησε τον Τζο Μπάιντεν…

Χωρίς μάσκα οι εμβολιασμένοι από 1 Ιουλίου

Πιθανό το σενάριο να αφήσουν στην άκρη τη…

Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα της Τουρκίας με σχέδια εισβολής σε Ελλάδα, Κύπρο και Αρμενία

Απόρρητα έγγραφα του τουρκικού στρατού που περιλαμβάνουν στρατιωτικές…

Κρίστιαν Έρικσεν: Ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή έδειξε τι σημαίνει αρχηγός

Όλος ο πλανήτης σοκαρίστηκε με την κατάρρευση του…

Παρέα με αλλοδαπούς ο Τσίπρας στην πορεία κατά του εργασιακού ν/σ

Το παρών στην απεργιακή κινητοποίηση στο κέντρο της…

Αυτές τις εικόνες στην απεργία τις πρόσεξε κανείς;

Μαζί με την μάζα των αριστερόστροφων διαδηλωτών, έχουν…
contact