ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer Κύπρου: Ανασύρονται οι βαλίτσες της φρίκης την Κυριακή του Πάσχα

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των δολοφονιών που ο 35χρονος ίλαρχος παραδέχθηκε ότι διέπραξε

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται από την Κύπρο σχετικά με την υπόθεση των θυμάτων που ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε.

Τις αποκαλύψεις για την πορεία των ευρημάτων στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό και στο Ξυλιάτο έκανε με δηλώσεις του το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας. Από την μια, όπως μεταδίδει το sigmalive.com, επιβεβαίωσε έμμεσα ότι τα δύο αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό είναι «αυτά τα οποία έψαχναν», δηλαδή οι ταξιδιωτικές βαλίτσες στις οποίες, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, βρίσκονται τρεις σοροί.

Οι τρεις σοροί, τις οποίες ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος πέταξε εντός της κόκκινης λίμνης φέρονται να ανήκουν στην 36χρονη Livia Florentina Bunea, στο μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από τη Ρουμανία και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Τα δύο αντικείμενα δεν έχουν ανασυρθεί σήμερα και, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πυροσβεστικής, η επιχείρηση ανάσυρσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Όσον αφορά την τρίτη ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία δεν έχει εντοπιστεί, αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες με τη ρομποτική κάμερα για να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τις άλλες δύο.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι το σχέδιο δράσης είναι να μπει σκάφανδρο και να ανασυρθούν τα δύο αντικείμενα απάντησε: «Ναι, εάν χρειαστεί θα καταδυθεί, καθότι τα αντικείμενα δεν έχουν ανευρεθεί σε μεγάλο βαθμό».

Σε ερώτηση πόση ώρα υπολογίζουν να διαρκέσει η επιχείρηση αύριο ανέφερε ότι θα είναι «ανάλογα με τις δυσκολίες, γιατί πρέπει με κάθε προσοχή όπως είναι τα αντικείμενα κάτω να ανασυρθούν με το ίδιο σχήμα χωρίς να αλλοιωθεί ο,τιδήποτε».

Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ορέστης», με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, κατευθύνθηκε στην κόκκινη λίμνη όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο στους αστυνομικούς.

Ακολούθως, μεταδόθηκε πληροφορία για εντοπισμό βαλίτσας. Ο 35χρονος, μετά την υπόδειξη του σημείου, μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια.

Αίνιγμα αποτελεί αντικείμενο που εντοπίστηκε στη λίμνη του Ξυλιάτου, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Sierra. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Πυροσβεστικής, το αντικείμενο που βρέθηκε έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, χωρίς όμως να προμηνύει κάποια εξέλιξη σε σχέση με την πορεία των ερευνών.

Εξάλλου, ο «Ορέστης» παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το Μ. Σάββατο, όπου ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ήμερες το διάταγμα προσωποκράτησης του.

Κατά την παρουσία του στο δικαστήριο, ότι ο 35χρονος – καθ’ ομολογίαν – κατά συρροήν δολοφόνος, ομολόγησε τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact