ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer Κύπρου: Οι αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του

«Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω»

Η ιστορία φρίκης του serial killer της Κύπρου ξετυλίγεται, με περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες να έρχονται στην επιφάνεια, όσο καινούργια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μετά τη σύλληψη του 35χρονου λοχαγού, κλήθηκε στην Αστυνομία να δώσει κατάθεση και η πρώην σύζυγός του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Όπως αποκαλύπτει η κυπριακή ιστοσελίδα reporter.com.cy, η γυναίκα ανέφερε στις Αρχές ότι ο σύζυγός της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και απειλές προς το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια οικογενειακών καβγάδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο «Ορέστης» φέρεται με βάση την καταγγελία, να έχει απαντήσει στη σύζυγό του, με τη φράση: «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω». Η τελευταία δεν είχε ζητήσει την δίωξή του απλά θέλησε να του γίνουν συστάσεις, οι οποίες αφού όντως του έγιναν, εκείνος απολογήθηκε.

Η καταγγελία της πρώην συζύγου, όπως δημοσιεύτηκε στον «Reporter»:

«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση “μεν τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω”».

Η παραπονούμενη την 19/6/2018 το πρωί, ενημέρωσε το γραφείο ευημερίας. Σε γραπτή της κατάθεση ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Στη συνέχεια ο 35χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εντοπίστηκε του δόθηκαν οι «δέουσες συστάσεις», ενώ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν». Ακολούθως ο 35χρονος απολογήθηκε και «υποσχέθηκε συμμόρφωση».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact