ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer Κύπρου: Τι είπε για φόνους στην Ελλάδα

Συνδέουν τον 35χρονο και με το πτώμα μιας γυναίκας στα Κατεχόμενα

Παγώνουν την κοινή γνώμη οι εξελίξεις στην υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha οι Κυπριακές αρχές εστίασαν την έρευνά τους και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αξιωματικούς ο serial killer έμεινε το 2018 για ένα μήνα στη χώρα μας (Μάρτιος-Απρίλιος) σε ένα στρατόπεδο στο Κιλκίς μαζί με έναν άλλο κύπριο αξιωματικό. Όταν ρωτήθηκε αν διέπραξε κάποιο φόνο στην Ελλάδα απάντησε κυνικά: «Δεν γνωρίζω καλά και τα μέρη εκεί, οπότε δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα».

Τον συνδέουν με πτώμα γυναίκας στα Κατεχόμενα

Μία ακόμα συγκλονιστική πτυχή των στυγερών εγκλημάτων του 35χρονου έφερε στο ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι κατοχικές αρχές έχουν ήδη αιτηθεί βοήθειας μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που να συνδέουν τον serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή και είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων στις 6 Ιανουαρίου 2019, δυνάμεις της λεγόμενης Αστυνομίας του ψευδοκράτους εντόπισαν σε πλήρη αποσύνθεση, πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε σακούλα και κουβέρτα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το θέμα είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα όλων των τουρκοκυπριακών εφημερίδων.Όπως αποκάλυψε ο Alpha, υπάρχουν στοιχεία ότι ο 35χρονος πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018 αναφέρει το cuprystimes.com.

Τις έπνιγε και τις έβαζε σε βαλίτσες

Ο 35χρονος φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena 8 ετών καθώς και την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες και ακολούθως να τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό για να τις εξαφανίσει.

Ο serial killer είχε ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δύο γυναικών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό, καθώς και ενός 6χρονου κοριτσιού, το πτώμα του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, αν και ο 35χρονος υπέδειξε ότι αυτό βρίσκεται σε λίμνη σύμφωνα με το cuprystimes.com.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου δύτης με σκάφανδρο αναζητεί τη μικρή Sierra, κόρη της 38χρονης που εντοπίστηκε πρώτη, ξετυλίγοντας το κουβάρι των φρικιαστικών εγκλημάτων του άνδρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχαν βρεθεί δύο πτώματα γυναικών, ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact