ΕΛΛΑΔΑ

Σεσημασμένος ελληνο-ιρακινός ο δράστης που έριξε απο τη μηχανή τον αστυνομικό

Ποιος είναι ο σεσημασμένος ελληνο-ιρακινός, ο οποίος εντοπίστηκε στη Μαγούλα

Ένας 30χρονος Ελληνο-ιρακινός είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό της Ομάδας “Δράση”, ο οποίος στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Σμύρνη.

Η ΕΛΑΣ είχε ταυτοποιήσει τον 30χρονο από βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Παράλληλα, για βαρύτατα αδικήματα κατηγορούνται οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ενώ ο ένας από αυτούς κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για έναν νεαρό, στον οποίο δόθηκε το προσωνύμιο “Ινδιάνος” και ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό της ομάδας “Δράση”.

Η σύλληψη που προηγήθηκε

Νωρίτερα συνελήφθη ένας νεαρός άνδρας που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος και στη σύλληψή του. Ο 22χρονος πήγε να δηλώσει την απώλειά του, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόταν η ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη βρει το πορτοφόλι κι έτσι άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το πού βρισκόταν και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο 22χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τότε τον συνέλαβαν, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Ο νεαρός είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων και γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέσω του συλληφθέντα μπορούν να φτάσουν στον δράστη που φαίνεται στο βίντεο, να τρέχει και να ρίχνει στο έδαφος τον αστυνομικό, λίγο πριν ο τελευταίος δεχτεί άγρια επίθεση από δεκάδες άτομα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact