ΕΛΛΑΔΑ

Σέξι δημοτική σύμβουλος πίσω από την υπόθεση με το «φακελάκι» στο Αργος- Κατηγορεί τον πρώην της [εικόνες]

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την σύλληψη της δημοτικής υπαλλήλου στο Αργος που κατηγορείται για δωροληψία και εκβίαση, ενώ μάλιστα σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Πρόκειται για την Δέσποινα Δαμασκηνού, δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Η υπόθεση, λοιπόν, με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο τεχνίτης είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Όταν απευθύνθηκε στην κυρία Δαμασκηνού, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του.

Ο τεχνίτης απευθύνθηκε τότε στον ίδιο δήμαρχο, ο οποίος –πάντα βάσει της καταγγελίας του άνδρα- τον συμβούλεψε να πράξει όπως του υπέδειξε η κυρία Δαμασκηνού.

Εκείνος, τότε, ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και έκλεισε ραντεβού με την δημοτική σύμβουλο στις 6 Μαρτίου, δίνοντάς της 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως, παρενέβησαν οι αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στην κυρία Δαμασκηνού, ενώ ο δήμαρχος τελικά δε συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

«Είναι πρώην μου, θέλει να με εκδικηθεί»

Από την πλευρά της, η κυρία Δαμασκηνού τοποθετήθηκε δημοσίως σε ανακοίνωσή της, λέγοντας πως ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για πλεκτάνη, καθώς ο νεαρός τεχνίτης θέλει να την εκδικηθεί.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, που έλαβε από αυτόν, η κυρία Δαμασκηνού λέει πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.

Η ανακοίνωση της κυρίας Δαμασκηνού:

«Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου. 

Ο άνθρωπος αυτός , με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων. 

H Δέσποινα Δαμασκηνού στα δεξιά

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία “όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…”».

Τι λέει η δικηγόρος της δημοτικής συμβούλου

«Η πελάτισσα μου ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια καθαρά προσωπική διαφορά με άτομο με το οποίο διατηρούσε στενή σχέση επί σειρά ετών», δήλωσε η δικηγόρος της κατηγορούμενης Βασιλική Αχριάνη.

H υπόθεση πήρε αναβολή από το δικαστήριο Ναυπλίου για την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Πηγή: Espresso, argonaflplia.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact